Супчик гречаний, салат "Дністер" і кабачкові рулетики.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
taranjka я щось не думала про конкурс сьогодні дешеві кабачки в Сільпо але певно треба сфоткати
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
Я сьогодні готувала пиріг з шпинатно-сирною начинкою (за рецептом Наталінди), смакота неймовірна, молода картопелька, зелений салатик, сирний суп, тушене м"яско.
салат з зелені з помідорами, оливками і сиром, фруктовий салат і запікала форель у фользі.
макарони, курячі котлетки, жарені кабачки та пиріг з абрикосами та заварним кремом.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !