TaniaPicaSSo » 19 травня 2015, 21:53
Останнім часом почали споживати багато зелені. Я просто нарешті додумалась, як її "пропихати", бо в мене ні чоловік, ні доця зелені не люблять. То я стала молоти її в блендері з невеликою кількістю рідини і додавати до страв. Таким чином вдається додавати значно більше зелені, аніж раніше, коли я її просто дрібно різала. Давала так до супу, то юшка супу була зеленого кольору, але самої зелені не відчувалось. Робила пасту на бутерброди - молола зелень із ложкою сметани. А також почала робити зелені смузі на основі фруктів (переважно банана) та зелені.
Їмо зелену цибулю, часник, кріп, петрушку, шпинат, руколу, а також ще недавно взнала, що листя редиски, моркви і буряка теж можна їсти. Поки пробувала лиш листя редиски. Тушила в сметані і сире давала в смузі - то справді їстівне! Моркву з буряком попробую теж, як буде нагода.