Глобальні оголошення!



Карпатські сири — хто куштував?

Рецепти і секрети

Модератор: irinka

Карпатські сири — хто куштував?

Повідомлення Erratum » Вчора, 15:34

Привіт! Дуже цікаво, хто вже пробував справжні сири з Карпат? Чув багато позитивного, але самому ще не доводилося куштувати. Цікаво, чи дійсно такий особливий смак, як розповідають. Поділіться враженнями або порадьте, де шукати.
Erratum Офлайн

Аватар користувача
Впевнено спілкуюся
 
Повідомлень: 369
З нами з: 21 лютого 2022, 12:07
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: Двоє.

Re: Карпатські сири — хто куштував?

Повідомлення Olesh » Вчора, 15:49

Тема справді цікава — сири з Карпат останнім часом набирають популярності. Я б радив звернути увагу на магазин Foodmix — у них уся продукція з натуральної сировини, родинного виробництва, без зайвих добавок. Ось Карпатські сири , які вони пропонують: бринза, “Гауда з трюфелем”, “Гірський Чедер”, “Брюност” з карамелізованим присмаком. Більшість витримані у справжніх гірських погребах, а молоко — з власної ферми, на висоті 700 м. Це справжній смак, якого не купиш у супермаркеті.
Olesh Офлайн


Впевнено спілкуюся
 
Повідомлень: 332
З нами з: 26 вересня 2020, 07:55
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: Дівчина та хлопчик


Повернутись до Кухня



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

cron