Глобальні оголошення!

Кофе

Рецепти і секрети

Модератор: irinka

Re: Кофе

Повідомлення Olesia » 05 березня 2025, 14:06

Я покупаю только в зернах кофе. Потому что только у свежесмолотого кофе действительно отменный вкус.
Olesia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення Mirena » 06 березня 2025, 10:51

Я тоже только в зернах кофе покупаю, но сразу прошу его измельчить, поскольку нет дома техники для этого. Смотрю сейчас электрические кофемолки https://coffeeok.com.ua/kofevarki-i-kofemashiny/kofemolki/tip-kofemolki/elektricheskaya и думаю, что стоит себе купить, потому что это гораздо удобнее и позволяет наслаждаться свежим кофе. Уже присмотрела несколько моделей в магазине Кофеек, но все-таки не могу выбрать, какая лучше — с жерновами или лезвиями.
Mirena Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення АннаБузина » 25 березня 2025, 21:12

Якщо ви цінуєте якісний листовий чай, рекомендую звернути увагу на асортимент від Cremon https://cremon.com.ua/tea . Нещодавно замовляла у них чорний чай "Англійський сніданок" у подарунковій упаковці 120 г. Чай має свіжий, цитрусовий аромат із солодкими нотами, що нагадують мандаринову цедру та грейпфрут. Смак освіжаючий, ідеально підходить для ранкового пробудження. Упаковка стильна та зручна для зберігання. Замовлення оформила легко на сайті, доставка була швидкою та безкоштовною, оскільки сума перевищувала 1500 грн. Приємним бонусом став подарунок до замовлення. Задоволена якістю продукції та сервісом компанії.
АннаБузина Офлайн

Впевнено спілкуюся

Подякували: 1 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 09 квітня 2025, 04:33

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 09 травня 2025, 00:24

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Поперед.

Повернутись до Кухня

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей