Глобальні оголошення!

Накрутка статистики Інстаграм

Накрутка статистики Інстаграм

Повідомлення LadyOLady » 22 травня 2025, 18:38

Привіт усім! Хочу дізнатися, чи дійсно ефективна накрутка статистики в Інстаграм? Чи варто ризикувати акаунтом, використовуючи такі сервіси? Хто мав досвід, поділіться, будь ласка, як це вплинуло на вашу активність і чи не було проблем з блокуваннями чи зниженням охоплень після накрутки? Цікавить чесна думка, без реклами, дякую!
LadyOLady Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Накрутка статистики Інстаграм

Повідомлення xkristinaxbond » 22 травня 2025, 22:00

LadyOLady написав:Привіт усім! Хочу дізнатися, чи дійсно ефективна накрутка статистики в Інстаграм? Чи варто ризикувати акаунтом, використовуючи такі сервіси? Хто мав досвід, поділіться, будь ласка, як це вплинуло на вашу активність і чи не було проблем з блокуваннями чи зниженням охоплень після накрутки? Цікавить чесна думка, без реклами, дякую!

Я користувалася послугами накрутки статистики в Інстаграм через сервіс LikeStorm https://likestorm.com.ua/nakrutka-insta ... instagram/ і можу поділитися своїм досвідом: спочатку з’явився значний приріст лайків і підписників, що допомогло залучити більше уваги до моїх публікацій і навіть підняло активність органічних користувачів. При цьому проблем з блокуваннями не було, але важливо було дотримуватися рекомендацій сервісу і не перевантажувати акаунт одночасно великою кількістю замовлень. Після закінчення накрутки статистика трохи стабілізувалася, але загалом ефект тривав досить довго. Загалом, якщо обирати перевірений сервіс, накрутка може стати хорошим інструментом для старту або просування, хоча повністю на неї покладатися не варто.
xkristinaxbond Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Кар'єра

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей