Глобальні оголошення!

Мама влаштовується на роботу

Re: Мама влаштовується на роботу

Повідомлення oksana.tesliuk » 06 квітня 2011, 23:16

TanenRom написав:зараз у нас такий час, що потрібно тобі підлаштовуватись під роботу, а не роботі під тебе.

Можна подумати, що колись були інші часи
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення oksana.tesliuk » 06 квітня 2011, 23:20

руся, за теорію дякую. Дійсно гарно розписано. Але тут хтось наїжджав на наше законодавство, тому прошу конкретніше і ближче до законів України
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Микола 19.05.2011

Повідомлення Русік » 06 квітня 2011, 23:23

я мала на увазі не тільки технічні умови праці (світло, простір і т.д.). Я говорила про умови в загальному - це і біла зп, і додаткові відпустки, і лікарняні і т.д.
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Перлинка » 06 квітня 2011, 23:26

гра з вогнем написав:а шо таке біло кола?

у них там час зупинився,живуть як при совєтах ,а кока-кола то винахід капіталістів,білоруси ж не дурніші придумали свою біло-колу.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення oksana.tesliuk » 06 квітня 2011, 23:30

Русік написав:я мала на увазі не тільки технічні умови праці (світло, простір і т.д.). Я говорила про умови в загальному - це і біла зп, і додаткові відпустки, і лікарняні і т.д.

Тоді - це пусті балачки. А тема дуже конкретна. ;-)
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Микола 19.05.2011

Повідомлення rusia » 06 квітня 2011, 23:30

Перлинка написав:у них там час зупинився

На рахунок зупинився не знаю.Відпочивала тиждень в Мінську.Я б не сказала що чимось відстав стиль життя чи думок.Також була в провінції.В райцентрах.Всюда виробництво-люди мають роботу.Вечером вулиці освітлені.Правда проблематично було сім-карту купити--вимагали паспорт з пропискою або тимчасовою.яку дають в готелі.З того була в шоці.а решта-досить нормально.Враження позитивні.І люди не зашугані.Вдячні Батюшці за те шо мають.
rusia Офлайн

Повідомлення Перлинка » 06 квітня 2011, 23:33

Ну павильно,колись при радянській владі також всі були рівнооднакові і щасливі
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення rusia » 06 квітня 2011, 23:47

oksana.tesliuk написав:руся, за теорію дякую. Дійсно гарно розписано. Але тут хтось наїжджав на наше законодавство, тому прошу конкретніше і ближче до законів України

Використання праці жінок і неповнолітніх на небезпечних для їхнього здоров'я роботах забороняється.
Громадянам гарантується захист від незаконного звільнення.
Право на своєчасне одержання винагороди за працю захищається законом.
Якщо Конституція України є основним джерелом, ба­зою і підґрунтям для створення і розробки національно­го трудового законодавства, принципи якого основуються на правах і свободах, проголошених в ній, то Кодекс законів про працю є найважливішим документом, що регламентує трудові відносини, встановлює права, обо­в'язки та відповідальність їх сторін. В ньому кодифіковано багато законодавчих та інших нормативних актів, які були роботу проінструктувати працівника і визначити йому робоче місце. Спільними для всіх категорій працюючих в будь-якій галузі, на будь-якому робочому місці є вимо­ги щодо додержання трудового розпорядку, про заохо­чення працівників за особливі трудові заслуги, про зас­тосування стягнення за порушення трудової дисциплі­ни, встановлення 40-годинної тривалості робочого часу на тиждень і багато інших.
rusia Офлайн

Повідомлення rusia » 06 квітня 2011, 23:48

Законодавство регламентує працю жінок, встановлюючи ряд пільг, обумовлених специфікою жіно­чого організму та фізіологічним призначенням жінки в плані виконання нею функції материнства.
http://kadrovik.ua/content/pro-okhoronu-prats більше тут
rusia Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 06 квітня 2011, 23:54

на мій погляд у нас просто погано працють профспілки, а також дійсно нема умов для того, щоб вести бізнес "правильно", щоб все було як книжка пише. не зацікавлені чиновники у тому. щоб створити сприятливі умови. а менталітет українця не дозволяє відстоювати власні права. адже поговорити ми всі гаразд, а от зробити щось, що б покращувало ситуацію у працевлаштуванні - такого нема.

з іншої сторони, бізнес він і в африці бізнес. не терпить простоїв та затримок. саме це призвело до тенденції. яка зараз дуже чітко проглядається. або кар'єра, або сім'я. рідко коли вдається суміщати.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Кар'єра

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей