Глобальні оголошення!

Мама влаштовується на роботу

Re: Мама влаштовується на роботу

Повідомлення Перлинка » 06 квітня 2011, 22:01

плинність кадрів є там де роботодавець багато вимагає і не платить,або платить мало

у мене плинності немає ,як ви думаєте чому?За власним бажанням звільнились одиниці,і то в звязку з відїздом за кордон,чи одруженням,а не тому що їх щось не влаштовувало,по такій причині не звільнився ніхто
то вже є певні зобовязання. в любому випадку несеш відповідальність перед тими людьми,яких працевлаштувала

я не маю перед працівником жодних зобовязань,окрім як виплатити зп ,що виконую
А ще яка відповідальність перед ними,то що діти усиновлені чи що?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mala-karta » 06 квітня 2011, 22:07

я згідна з Перлинкою.
І з пан коцьким :)

Яка там дискримінація? В більшості нема нянь, а дітки в садочку. І коли дитина хворіє, то мама сидить з нею. А малі діти в садочку, як правило, хворіють часто.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення oksana.tesliuk » 06 квітня 2011, 22:23

То, тіпа, на роботу нема чо сунутися таким?! :tipok:
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення mala-karta » 06 квітня 2011, 22:26

чому ж нема чого.
Он Перлинці без різниці :)

Але є роботи, де не дуже то й підміниш.
І роботодавців я чудово розумію.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення rusia » 06 квітня 2011, 22:26

mala-karta написав: В більшості нема нянь, а дітки в садочку. І коли дитина хворіє, то мама сидить з нею. А малі діти в садочку, як правило, хворіють часто.

Вибач,але якщо в тебе така ситуація то чого на роботу виходити.Сиди тоді дома.Має бути компроміс.Нехай тобі половина зарплати піде на няню.але ти працюєш на авторитет і на досвід.для мене це основне.Особливо після декрету
rusia Офлайн

Повідомлення Перлинка » 06 квітня 2011, 22:28

Вона і сидить :grin:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення oksana.tesliuk » 06 квітня 2011, 22:29

mala-karta написав:Але є роботи, де не дуже то й підміниш.

Серед роботодавців є вислів: "Незамінних працівників нема, є вчасно не замінені!"
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Перлинка » 06 квітня 2011, 22:31

Твій вислів потрібно розуміти в контексті ,що загалом незамінних нема,з чим я також згідна,а мала карта мала на увазі заміну на кілька сопливих днів.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення rusia » 06 квітня 2011, 22:35

Перлинка написав:я не маю перед працівником жодних зобовязань,окрім як виплатити зп ,що виконую

А як же належні умови праці))
rusia Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 06 квітня 2011, 22:37

Перлинка написав:Якщо вони між собою не можуть домовитись,тоді вже втручаюсь я,що буває вкрай рідко.Проблем нема,люди знають на що йдуть.
А до чого тут гробити здоровя дитини?Мова не йде що їй треба до дитини ,а хтось її насильно тримає,в крайньому випадку можна й звільнитись.

А яку альтернативу ти пропонуєш,тобто як би мало бути в ідеалі?Відразу скажу-запасних працівників у мене нема.Але щодня у двох вихідний.

перлинка, я не знаю як би мало бути ві ідеалі. це знає трудове право та договір, який ти укладаєєш зі своїми працівницями :grin: я знаю лиш те, що я б не пішла на таку роботу за умови низької заробітної плати.
попит породжу пропозицію. якщо люди йдуть і їх це влаштовує - це їхня справа.

до чого гробити здоров'я дитини. це був образний вислів. тобто, якщо я, раніше могла йти на роботу на 8 ранку, а закінчувалася робота о пів на 9 вечора, при цьому всі години я працювала, це відображалося на мому здоров'ї. але більше ні на кому. з чоловіком ми жили окремо, дітей не було, делать було нечего, можна і попрацювати, правильно?
але за наявності дитини такий графік роботи мене категорично не влаштовував би. навіть якщо таких днів було б всього кілька на місяць, чи подібне відбувалося раз на три місяці. я хочу бачити свою дитину. хочу бачити як вона росте і хоча в разі чого сама виходжувати її з болячок. тим паче, якщо за законом я маю таке право. я не хочу з ранку до ночі сидіти на роботі. знаючи що за моєю дитиною приглядає не найкраща нянька, бо найкращу я зі своєєю зарплатою собі позволити не можу.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Кар'єра

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей