Перлинка написав:Якщо вони між собою не можуть домовитись,тоді вже втручаюсь я,що буває вкрай рідко.Проблем нема,люди знають на що йдуть.
А до чого тут гробити здоровя дитини?Мова не йде що їй треба до дитини ,а хтось її насильно тримає,в крайньому випадку можна й звільнитись.
А яку альтернативу ти пропонуєш,тобто як би мало бути в ідеалі?Відразу скажу-запасних працівників у мене нема.Але щодня у двох вихідний.
перлинка, я не знаю як би мало бути ві ідеалі. це знає трудове право та договір, який ти укладаєєш зі своїми працівницями :grin: я знаю лиш те, що я б не пішла на таку роботу за умови низької заробітної плати.
попит породжу пропозицію. якщо люди йдуть і їх це влаштовує - це їхня справа.
до чого гробити здоров'я дитини. це був образний вислів. тобто, якщо я, раніше могла йти на роботу на 8 ранку, а закінчувалася робота о пів на 9 вечора, при цьому всі години я працювала, це відображалося на мому здоров'ї. але більше ні на кому. з чоловіком ми жили окремо, дітей не було, делать було нечего, можна і попрацювати, правильно?
але за наявності дитини такий графік роботи мене категорично не влаштовував би. навіть якщо таких днів було б всього кілька на місяць, чи подібне відбувалося раз на три місяці. я хочу бачити свою дитину. хочу бачити як вона росте і хоча в разі чого сама виходжувати її з болячок. тим паче, якщо за законом я маю таке право. я не хочу з ранку до ночі сидіти на роботі. знаючи що за моєю дитиною приглядає не найкраща нянька, бо найкращу я зі своєєю зарплатою собі позволити не можу.