Глобальні оголошення!

Мама влаштовується на роботу

Re: Мама влаштовується на роботу

Повідомлення rusia » 06 квітня 2011, 19:33

pan_kotskyy написав:поставте себе на місце роботодавця.
якби був вибір між припустим одруженим (чи неодруженим) чоловіком чи жінкою з двома малими дітьми при однаковій кваліфікації, кого б обрали?

Ставлю на місце роботодавця. Якщо жінка показала справжнє бажання працювати,і я думаю вона розуміє, що після декрету не так легко кудись влаштуватись,вона буди робите все якнайкраще, щоб довести всім і собі що ти не лише отупівша мамаша за час відпустки а й працівник вартий уваги,визнання і достойної оплати.
І якщо вже жінка шукає роботу- то вона точно має на кого лишити дітей,варіант няні теж допустимий,тому що розуміє, що на початку, особливо, ніхто терпіти не буде" в дитини соплі чи понос"
rusia Офлайн

Повідомлення oksana.tesliuk » 06 квітня 2011, 19:54

Маю досвід роботи лише в державних установах. Там з цим питанням простіше, бо на таку зарплату, яку отримують спеціалісти (+/- 1000 грн!!!), супер-досвідчені чоловіки не горять бажанням бігти ;-) Тому в мене більше працює молодих дівчат після ВУЗів, яким потрібен досвід роботи, або доньок забезпечених татусів, яким не розходиться в розмірі зарплати. Але і з такими приємно працювати, бо й ті, й ті приходять за досвідом роботи і не лише де-юре, але й де-факто. Стараються все схопити якнайшвидше, викладаються на повну. :гуд: Але зрозуміло, що надовго не затримуються - максимум 2 роки, а тоді хто куди - на більші гроші, у власну справу (якщо батьки поможуть), а дехто й в декрет. Останніх ми навіть більше любимо, бо такі з уже набутими знаннями і навичками роботи повернуться обов'язково, - на державній роботі гарантовані виплати за всіма лікарняними, відпустки і основні, і додаткові (коли 2 і більше дітей). Та й жінки трудолюбивіші, особливо в паперовій роботі. :beer: Ще б їм достойну винагороду за ту працю, щоб не стидно було признаватися, що ти держслужбовець :dash: :dash: :dash:
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення pan_kotskyy » 06 квітня 2011, 20:56

rusia написав:
pan_kotskyy написав:поставте себе на місце роботодавця.
якби був вибір між припустим одруженим (чи неодруженим) чоловіком чи жінкою з двома малими дітьми при однаковій кваліфікації, кого б обрали?

Ставлю на місце роботодавця. Якщо жінка показала справжнє бажання працювати,і я думаю вона розуміє, що після декрету не так легко кудись влаштуватись,вона буди робити все якнайкраще, щоб довести всім і собі що ти не лише отупівша мамаша за час відпустки а й працівник вартий уваги,визнання і достойної оплати.
І якщо вже жінка шукає роботу- то вона точно має на кого лишити дітей,варіант няні теж допустимий,тому що розуміє, що на початку, особливо, ніхто терпіти не буде" в дитини соплі чи понос"

Ви описали ідеальний варіант мами-працівника, відповідальна, має на кого залишити і все таке... реалії життя не завжди настільки рожеві, зрештою, і мами різні, і характери в них різні, і няні може не бути і в помині.
Але, я так розумію, що з двох пропонованих варіантів обрали б маму-працівника?

Я не проти працюючих мам, я просто не вважаю дискримінацією те, що мамам важче влаштуватись на роботу.
Це не дискримінація, це реальність.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення oksana.tesliuk » 06 квітня 2011, 21:05

Це дискримінація, яка стала реальністю в Україні! В цивілізованих країнах таке називають не інакше як "дискримінація за статевою ознакою"
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Перлинка » 06 квітня 2011, 21:08

Я коли наймаю на роботу ніколи не звертаю увагу на те чи працівник може вийти заміж ,чи має маленьких дітей,може я яка темна :dash:
У мене зараз 3 дівчат з дітьми до 4 років .Вони знають що їхні соплі та болячки -то їх проблеми.Зможуть домовитись хто їх підмінить -супер ,ні-до побачення.
Іноді просять відпустити раніше,коли дітки хворіють-відпускаю.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 06 квітня 2011, 21:13

строго :niger:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 06 квітня 2011, 21:16

А краще зовсім не взяти?

хто ж за них піде робити я?Простой-великі збитки ,може краще стягнути їм з зп?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 06 квітня 2011, 21:21

не знаю, я б не пішла на роботу, на якій я сама повинна домовлятися про те, хто мене підмінить у випадку лікарняного. хіба на цій роботі зарплата така, що спокійно можна оплатити няню і не паритися (тобто на няньку піде менше половини зарплати)

хоча я сама до вагітності так і працювала, але гробити своє здоровя це одне, а гробити здоровя своїх дітей - інше.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 06 квітня 2011, 21:26

не всі мають можливість перебирати
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 06 квітня 2011, 21:33

Якщо вони між собою не можуть домовитись,тоді вже втручаюсь я,що буває вкрай рідко.Проблем нема,люди знають на що йдуть.
А до чого тут гробити здоровя дитини?Мова не йде що їй треба до дитини ,а хтось її насильно тримає,в крайньому випадку можна й звільнитись.

А яку альтернативу ти пропонуєш,тобто як би мало бути в ідеалі?Відразу скажу-запасних працівників у мене нема.Але щодня у двох вихідний.
Востаннє редагувалось Перлинка в 06 квітня 2011, 21:35, всього редагувалось 1 раз.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Кар'єра

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей