Глобальні оголошення!

Робота вдома

Re: робота вдома

Повідомлення happymami » 10 червня 2010, 12:29

Гі. я таке ж саме, як івсі. Беруся за всьо, шо бачу. Пишу статті, репортажі, займаюся розробкою чи версткою рекламних макетів, вчу людей комп*ютерної графіки... Всьо шо попадає під руки, короче. Так по пару гривень по пару гривень до купки і виходить підзаробіточок. Переважно працюю зі знайомими, котрі знають, шо я сижу вдома і маю комп. Таке, яке я люблю робити,завжди комусь тай потрібне.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Marta » 10 червня 2010, 13:48

Olysa написав:Марта.
А які духи?Розкажіть побільше про фірму та роботу)

Продукція виготовляється на базі композицій, які створює світовий лідер в парфумерній індустрії DROM Fragrances Int., працюючи на парфумерному ринку більше 100 років. Всього в каталозі нараховується 140 ароматів духів,і, в загальному,більше 200 найменувань продукції FM GROUP! Серед ароматів можна знайти 120 видів аналогів найпопулярніших запахів як чоловічої,так і жіночої лінії таких широко відомих брендів,як: Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Gucci, Hugo Boss, Lacoste, Cacharel, Calvin Klein, Chanel, Christian Dior, Davidoff, Donna Karan, Escada та багато-багато інших! Продукція відповідає всім вимогам і нормам- жіноча парфумерія має 20 % ароматичних есенцій, чоловіча- 16%.
Ціна на парфюмерію FM в 5-10 раз дешевше ринкової ціни брендових духів. Представництва FM Group World відкриті вже більше ніж в 24 країнах світу з центром у Вроцлаві (Польща). Ви можете бути дистрибютором, купувати духи для себе за дистрибюторською знижкою, та продавати знайомим і з різниці мати дохід, можете створювати свою мережу дистрибюторів,тобто підключати якомога більше людей,і мати процент від їх продажу. Є їх офіційний сайт в Україні, якщо цікавить-дам посилання в ПП. Стартовий пакет (планшет із 100 пробниками, диском про компанію,каталогами,маркетинговим планом,ін.) коштує приблизно 350 грн.(там є різні старт-пакети,із різною кількістю пробників,на вибір.(20,100,160)) Нема такого,як обов"язкове замовлення в місяць. Для того,щоб не виключили,потрібно в рік придбати 4 баночки духів. Духи хороші,стійкі,сама користуюсь,друзям раджу.=)
Marta Офлайн

Повідомлення happymami » 23 березня 2011, 12:31

30 порад як працювати вдома і не зійти з розуму
Всім, хто працює вдома, чудово зрозуміле це питання. Коли неможливо сконцентруватись на чомусь одному, не відволікаючись на дрібниці, коли домашні постійно штурхають та відволікають, а робота й далі залишається невиконаною.
Переклад 30 порад, зібраних по відгукам читачів одного англомовного блогу. Поради відкориговані та доповнені інформацією, зібраною у всесвітній мережі.
| +
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Русік » 23 березня 2011, 12:44

дякую за поради! :roses:
Вдома тяжко зорганізуватись на роботу... особливо, коли закритись в окремій кімнаті ніякої можливості немає, а завжди треба тримати "вушка на макушке" - одним оком дивитись за дитиною, яка нібито і грається сама, але завжди потребує хоча би мінімальної уваги.
Так і працюємо по ночах... а потім падаємо вдень від втоми.
А тут ще й форум цікавий попався)
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення happymami » 23 березня 2011, 12:48

Русік написав:Так і працюємо по ночах... а потім падаємо вдень від втоми.

Русік, я в таких випадках практую наступне чергування сну:
1. сплю в обід з малим
2. сплю ввечері 2-3 годинки, коли кладу малого спати
3. сплю в районі 3.00-8.00. В сумі виходить всеодно необхідна для людини кількість сонних годин ;-) . А ще - інколи як дрімаю в обід 30 хв - то сон виходить міцнішим, нід якби я 3 години спала в звичайні не втомлені дні ;-)

Але ці поради розділення сну наразі тільки для сов дійсні ;-) . Розказала цей секрет одній мамі з садіка, вона теж практикує. Каже - пішло :гуд:
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Русік » 23 березня 2011, 12:52

happymami написав:і поради розділення сну наразі тільки для сов дійсні

Я теж сова - краще працюю ввечері і особливо вночі, коли навкруги повна тиша.
Мій малий вдень вже не спить, то ця можливість відпадає
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення krapk@ » 23 березня 2011, 13:24

Рижуля написав:Займаюсь контент-менеджентом, а по-простому наповняю сайт.
Роботу в інтернеті знайти вкрай важко. Дуже багато лохотронів і розводів. Те, що не підпадає під вищеперечислені категорії - робота за копійки.
Для справді хорошого заробітку потрібно мати або хорошу репутацію ( себто не день і не місяць працювати, збирати позитивні відгуки замовників і т.п.), або хорошу рекомендацію ( як це було у мене)
Робота не надто важка, і своїх 100-150 $ маю.

а можна детальніше???
А щоб займатися версткою це треба знати програмування? І що таке верстка-розміщення, розташування формлення чи я не так розумію???
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення happymami » 23 березня 2011, 19:47

Ще знайшла одні поради. Повторюють попередні але може лаконічніше
| +
1) Почни день з легкого і цікавого заняття.
Прочитай кілька форумів, пов'язаних з твоєю тематикою, це дасть тобі позитивний заряд. Почати день із складання фінансового звіту на сорока сторінках - не найкраще рішення.

2) Дотримуйся ДУЖЕ суворого графіка.
Поставивши собі жорсткі рамки, ти тільки виграєш. Ти можеш встановити собі будь-який час - з дев'яти до п'яти, з десяти до шести, навіть з дванадцяти до восьми - але завжди його дотримуйся.

3) Не змішуй особисте життя з роботою.
Працювати в тій же самій кімнаті, де звик розслаблятися просто неможливо. А вже спати або дивитися телевізор в домашньому «офісі» - взагалі жах. Зону відпочинку і зону роботи краще розділити.

4) Прогуляйся!
Дуже важливо хоча б на деякий час покинути будинок. Вийди за хлібом, на пошту або просто пройдися, але не сиди в квартирі весь день. Інакше чим домашня робота відрізняється від офісної?

5) Перевдягнися.
Здається, перевага домашньої роботи - це те, що ти можеш бути одягнений так, як тобі заманеться. Насправді це великий мінус, оскільки домашній зручний і розношений одяг неймовірно розслабляє. Спробуй одягти щось більш суворе - відразу з'явиться робочий настрій.

6) Крайні терміни.
Всі ненавидять ці крайні терміни, але треба віддати їм належне - без них взагалі все відкладалося би «до кращих часів». Завжди встановлюй собі крайній термін і завжди в нього вкладайся - скоро почнеш робити це машинально.
http://www.selfcreation.ru/chelovek/kak-effektivno-rabotat-doma.html
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Lesya » 24 березня 2011, 14:10

А в мене все виходить на волонтерських засадах.
:grin: Може почати гроші брати?
Організовую різні заходи для чоловіка по роботі - круглі столи, міні-конференції... з фуршетами, обідами, розважалкою... Ну і так помагаю чим можу.
Рідним і знайомим допомагаю з дизайном дому.
А так для всіх аптекар. :phone: :girl_hospital:
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Mary Awa » 12 липня 2011, 13:55

Marta
А ви ще займаєтесь парфумами? Зацікавило :) Може й собі почну з вересня :)
Mary Awa Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Кар'єра

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей