Глобальні оголошення!

Яка праска для волосся краща?

Яка праска для волосся краща?

Повідомлення Yaiti » 21 грудня 2024, 19:48

Привіт! Розкажіть, будь ласка, хто стикалася з вибором праски для волосся? У мене волосся довге і густе, тому часто використовувати плойку або випрямляти феном не вистачає часу. Хочу знайти таку праску, яка швидко розгладжує і не шкодить волоссям. Підкажіть, що краще вибрати? Які бренди варто дивитися, а яких краще уникати?
Yaiti Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Яка праска для волосся краща?

Повідомлення Миледи » 21 грудня 2024, 19:49

Привіт! Мені здається, що для густого волосся найкраще підходять праски з турмаліновим або керамічним покриттям. Я сама користуюся праскою від Philips і дуже задоволена. Вона швидко нагрівається і має регулювання температури, що зручно, адже не всі типи волосся потребують однакової температури. Якщо ти шукаєш для щоденного використання, то зверни увагу на легкість і зручність у використанні. А ще не забувай про функцію іонізації — вона допомагає уникнути електризації волосся.
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Лили » 21 грудня 2024, 19:50

Я зараз користуюся праскою Remington, і вона дуже гарно працює. Вона має покриття з турмаліну, що ідеально підходить для моїх пошкоджених фарбованих волосся. Найголовніше, що волосся після неї не стає сухим або ламким. До того ж вона має автоматичне вимкнення, що дуже зручно, якщо забуваєш вимикати пристрій.
Лили Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Анна123 » 21 грудня 2024, 19:51

Щодо прасок для волосся https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua-perukarski-instrumenti/ua-praski-dlya-volossya/ , то тут важливо вибирати те, що найкраще підходить саме для твоїх потреб. Якщо у тебе густе або пошкоджене волосся, то рекомендую звернути увагу на моделі з керамічним або турмаліновим покриттям. Це допоможе зберегти волосся здоровим і блискучим, бо такі матеріали не перегрівають волосся та рівномірно розподіляють тепло. Я сама використовую праску від Braun, і вона дуже ефективна. Є функція автоматичного відключення, що дуже зручно, якщо забуваєш вимкнути пристрій після використання. Також обов'язково обирай модель, яка має регулювання температури, щоб не перегрівати волосся, а також функцію іонізації, щоб зберегти волосся від електризації.

Зображення
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення xtremeshammy » 30 січня 2025, 07:07

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Салон краси