Згоден, фен для волосся
https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua-perukarski-instrumenti/ua-feni-dlya-volossya/ — це дійсно важливий інструмент, особливо якщо у вас довге та густе волосся. Я пробував багато моделей, і можу поділитись досвідом. Якщо ви шукаєте щось, що не пересушує волосся і дає ефект гладкості, варто звернути увагу на фени з технологією іонізації або турмаліновим покриттям. Вони добре працюють для волосся, схильного до пушіння, бо нейтралізують статичну електрику, що зазвичай і є причиною цього ефекту.
Ще один важливий момент — потужність і наявність кількох температурних режимів. Фен має бути досить потужним, щоб ви могли швидко висушити волосся, але при цьому важливо, щоб температура була налаштована так, щоб не пересушити його. Особисто я користуюсь моделлю з регульованими параметрами та функцією охолодження — це допомагає укласти волосся без перегріву. Важливо також звертати увагу на насадки: для різних типів волосся можуть бути корисні насадки-концентратори для точного спрямування повітря або дифузори для об'ємного укладання.