Глобальні оголошення!

Фен для волосся

Фен для волосся

Повідомлення Миледи » 20 листопада 2024, 13:04

Привіт усім! Потрібна ваша допомога. Я вже давно користуюсь різними засобами для укладання волосся, але жоден фен не дає мені того результату, який я очікую. Волосся у мене густе і довге, тож, коли я намагаюсь його висушити, часто з'являється багато пушку, а кінчики починають виглядати сухими. Може, у когось є поради щодо фена для волосся, який міг би вирішити ці проблеми? Чи є моделі, які допомагають зробити волосся гладким, не пересушуючи його?
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Фен для волосся

Повідомлення Лили » 20 листопада 2024, 13:05

Привіт! Я також стикалася з подібними проблемами і можу порадити вибрати фен із іонізацією. Вони добре усувають статичну електрику і роблять волосся більш гладким. Ось, наприклад, фени від Dyson чи Philips з технологією іонізації справді дають гарний результат. Вони зменшують пошкодження волосся під час сушіння, а також роблять його менш схильним до пушіння. Звісно, ціна у них висока, але результат того вартий. Я користуюсь Philips, і волосся після них виглядає більш здоровим і блискучим.
Лили Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення Yaiti » 20 листопада 2024, 13:06

А мені, до речі, дуже сподобався фен від DIVA. Не можу сказати, що це найдорожчий варіант, але він точно справляється з моїм волоссям, яке часто буває дуже знервованим після сушіння. Він має кілька температурних режимів і потужність, що дозволяє добре контролювати процес укладання. А ще класно, що у нього є функція захисту від перегріву, що допомагає уникнути пересушування. Впевнена, що за таку ціну це чудовий варіант, а для довгого волосся — ідеально.
Yaiti Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення Анна123 » 20 листопада 2024, 13:08

Згоден, фен для волосся https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua-perukarski-instrumenti/ua-feni-dlya-volossya/ — це дійсно важливий інструмент, особливо якщо у вас довге та густе волосся. Я пробував багато моделей, і можу поділитись досвідом. Якщо ви шукаєте щось, що не пересушує волосся і дає ефект гладкості, варто звернути увагу на фени з технологією іонізації або турмаліновим покриттям. Вони добре працюють для волосся, схильного до пушіння, бо нейтралізують статичну електрику, що зазвичай і є причиною цього ефекту.

Ще один важливий момент — потужність і наявність кількох температурних режимів. Фен має бути досить потужним, щоб ви могли швидко висушити волосся, але при цьому важливо, щоб температура була налаштована так, щоб не пересушити його. Особисто я користуюсь моделлю з регульованими параметрами та функцією охолодження — це допомагає укласти волосся без перегріву. Важливо також звертати увагу на насадки: для різних типів волосся можуть бути корисні насадки-концентратори для точного спрямування повітря або дифузори для об'ємного укладання.

Зображення
Анна123 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.

Повернутись до Салон краси

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість