Глобальні оголошення!

Заміна гідроциліндра на навантажувачі Bobcat

Наші новини і оголошення, повідомлення про старт конкурсів чи зупинку в роботі форуму, актуальна інформація про зустрічі в реалі, чи акції

Заміна гідроциліндра на навантажувачі Bobcat

Повідомлення Lidiya » 07 червня 2025, 14:15

Привіт форумчани! Потрібна порада щодо заміни гідроциліндра нахилу ковша навантажувача Bobcat S650. Старий почав текти і вже не тримає навантаження нормально. Може хтось знає перевірені місця, де можна придбати якісний гідроциліндр? Дилерські ціни кусаються, шукаю альтернативу
Lidiya Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Заміна гідроциліндра на навантажувачі Bobcat

Повідомлення Sandro » 07 червня 2025, 14:24

Lidiya написав:Привіт форумчани! Потрібна порада щодо заміни гідроциліндра нахилу ковша навантажувача Bobcat S650. Старий почав текти і вже не тримає навантаження нормально. Може хтось знає перевірені місця, де можна придбати якісний гідроциліндр? Дилерські ціни кусаються, шукаю альтернативу

Вітаю! Розумію вашу проблему з вартістю оригінальних запчастин. Замість того, щоб переплачувати дилерам, можу порекомендувати завод https://xn----7sbgbeecaupba2b3agff3ag8i.com.ua/
Вони спеціалізуються на виробництві гідроциліндрів для різноманітної техніки, в тому числі для Bobcat. Можуть виготовити гідроциліндр за вашими кресленнями або за зразком. Якість відповідає оригіналу, а ціна значно нижча. Також вони можуть відремонтувати ваш старий циліндр, якщо пошкодження не критичні. Багато моїх клієнтів залишилися задоволені їхньою роботою
Sandro Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Актуально

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість