Глобальні оголошення!

Рятували зуб, який інші хотіли видалити

Наші новини і оголошення, повідомлення про старт конкурсів чи зупинку в роботі форуму, актуальна інформація про зустрічі в реалі, чи акції

Рятували зуб, який інші хотіли видалити

Повідомлення becama » 27 травня 2025, 09:19

Привіт! Моя історія — це приклад того, як важливо не поспішати погоджуватись на видалення зуба. У мене сильно болів «жувальний» зуб, і в одній клініці сказали, що врятувати його неможливо — тільки видаляти. Але я вирішив звернутись за другою думкою. Знайомий порадив мені клініку «ДантистЪ».

Записався, прийшов, і мене одразу вразило, що лікар не поспішав — уважно оглянув, зробив КТ, пояснив, що шанс врятувати зуб є, хоч і потрібно буде пролікувати канали під мікроскопом. Це була кропітка робота, але лікар діяв впевнено, все коментував під час процесу. Виявилось, що інші просто не хотіли морочитися.

Лікування зайняло два візити, і тепер зуб як новий. Поставили естетичну пломбу, відновили жувальну функцію. Я радий, що не погодився одразу на видалення, бо зберіг свій зуб.

Такі клініки — рідкість. Тут не женуться за кількістю, а дійсно намагаються допомогти. І я тепер точно знаю, що моя довіра виправдана. Якщо шукаєте відповідальний підхід і кваліфікованих лікарів — найкраща стоматологія в Дніпрі (https://dantistclinic.com.ua/ua/) для мене — це «ДантистЪ».
becama Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Актуально

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість