Привіт! Моя історія — це приклад того, як важливо не поспішати погоджуватись на видалення зуба. У мене сильно болів «жувальний» зуб, і в одній клініці сказали, що врятувати його неможливо — тільки видаляти. Але я вирішив звернутись за другою думкою. Знайомий порадив мені клініку «ДантистЪ».
Записався, прийшов, і мене одразу вразило, що лікар не поспішав — уважно оглянув, зробив КТ, пояснив, що шанс врятувати зуб є, хоч і потрібно буде пролікувати канали під мікроскопом. Це була кропітка робота, але лікар діяв впевнено, все коментував під час процесу. Виявилось, що інші просто не хотіли морочитися.
Лікування зайняло два візити, і тепер зуб як новий. Поставили естетичну пломбу, відновили жувальну функцію. Я радий, що не погодився одразу на видалення, бо зберіг свій зуб.
Такі клініки — рідкість. Тут не женуться за кількістю, а дійсно намагаються допомогти. І я тепер точно знаю, що моя довіра виправдана. Якщо шукаєте відповідальний підхід і кваліфікованих лікарів — найкраща стоматологія в Дніпрі (https://dantistclinic.com.ua/ua/) для мене — це «ДантистЪ».