Коли моя мама перенесла операцію на стегні, перед нами постало питання: як забезпечити їй комфортне пересування під час реабілітації? Купувати ходунки заради кількох тижнів використання здавалося недоцільним. Тоді я натрапив на медичний центр «Медсестра», де пропонують оренду медичної техніки.
Зателефонувавши за вказаним номером, я отримав детальну консультацію щодо моделей ходунків. Менеджер порадив універсальні ходунки з можливістю регулювання висоти та двома режимами використання: крокуючі та фіксовані. Особливо сподобалося, що вони легкі, міцні та мають м'які накладки на поручнях, що забезпечує комфорт під час використання.
Оформлення оренди виявилося простим: без застави, з можливістю доставки додому. Вартість оренди становила 300 грн на місяць, що є цілком прийнятною ціною. Доставка обійшлася в 200 грн, але враховуючи, що техніку привезли прямо до квартири, допомогли з налаштуванням та надали інструкції з використання, це було дуже зручно.
Мама швидко адаптувалася до ходунків і вже за кілька днів могла самостійно пересуватися по квартирі. Це значно полегшило її реабілітацію та зменшило навантаження на мене як на доглядальника.
Після завершення періоду оренди ми просто зателефонували, і представник компанії забрав ходунки без зайвих питань. Весь процес був максимально простим і зручним.
Рекомендую медичний центр «Медсестра» тим, хто шукає надійний сервіс оренди медичної техніки. Їхній професіоналізм, оперативність та клієнтоорієнтованість залишили приємне враження.