Глобальні оголошення!

Мій досвід зі стемпінгом від BeBeauty — варто пробувати!

Наші новини і оголошення, повідомлення про старт конкурсів чи зупинку в роботі форуму, актуальна інформація про зустрічі в реалі, чи акції

Мій досвід зі стемпінгом від BeBeauty — варто пробувати!

Повідомлення hofojo » 02 травня 2025, 09:25

Привіт! Пишу, бо сама свого часу шукала відгуки про стемпінг для нігтів і нічого путнього не знаходила. А тепер, коли вже маю власний досвід — хочу поділитися. Замовляла все на BeBeauty, бо живу у Львові, і мені зручно — доставляють швидко, вибір великий.

Я ніколи не була профі в дизайнах. Мені завжди здавалося, що стемпінг — це щось складне. Але одна моя знайома майстриня сказала, що це найлегший спосіб зробити крутий малюнок без особливих зусиль. От я й спробувала. Взяла набір пластин, штампик, скребок і пару лаків спеціальних — все на одному сайті, в BeBeauty.

Що можу сказати — це просто вау! Спочатку не все виходило — то не переноситься малюнок, то криво ставлю штамп. Але через кілька спроб уже нормально. Найкраще виходить з темними лаками, особливо з чорним. Малюнки чіткі, і, головне, виглядає ніби з салону.

Пластини в BeBeauty дуже різні — від мінімалізму до химерних вензелів. Я взяла для початку універсальні: сніжинки, квіти, геометрія. Тепер хочеться ще. Думаю, з часом назбираю цілу колекцію.

Тож, якщо ви раптом боїтеся спробувати — не бійтеся. Стемпінг для нігтів — це реально просто і ефектно. BeBeauty все для цього має — перевірено на собі.
hofojo Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Мій досвід зі стемпінгом від BeBeauty — варто пробувати!

Повідомлення xtremeshammy » 10 липня 2025, 08:34

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Актуально

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей