Глобальні оголошення!

Замовлення з американського сайту стало зрозумілим

Наші новини і оголошення, повідомлення про старт конкурсів чи зупинку в роботі форуму, актуальна інформація про зустрічі в реалі, чи акції

Замовлення з американського сайту стало зрозумілим

Повідомлення becama » 04 квітня 2025, 17:28

Я час від часу купую побутову хімію та косметику з США. Вирішив замовити кондиціонер для білизни, і на упаковці написано “0.75 gal”. Довго думати не став, згадав про сайт https://uplan.com.ua/halony-u-litry/, який я вже раніше використовував, і пішов туди подивитися, скільки ж це буде по-нашому.

Те, що мені завжди подобається — це швидкість. Все працює без зайвих кліків: просто заходиш, вводиш значення, обираєш тип галона — і бачиш результат. Ніякої реклами, ніяких реєстрацій. Я одразу зрозумів, що це трохи менше трьох літрів, і прикинув, наскільки вистачить однієї пляшки. Без калькулятора я б або замовив занадто мало, або переплатив за зайве.

Тепер я завжди перевіряю об’єм перед покупкою. Бо навіть хороша ціна може виявитися не такою вже вигідною, якщо не знаєш, скільки насправді рідини в упаковці. І головне — тепер друзям раджу цей сайт. Особливо тим, хто купує щось із закордону.
becama Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Замовлення з американського сайту стало зрозумілим

Повідомлення xtremeshammy » 10 липня 2025, 08:02

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Актуально

Хто зараз онлайн