Глобальні оголошення!

Де замовити набір інструментів для гаража?

Наші новини і оголошення, повідомлення про старт конкурсів чи зупинку в роботі форуму, актуальна інформація про зустрічі в реалі, чи акції

Де замовити набір інструментів для гаража?

Повідомлення becama » 07 березня 2025, 07:05

Планую трохи облаштувати гараж, хочу взяти набір інструментів для авто і всяких дрібних робіт. Розглядаю варіанти з головками, тріскачками, викрутками, ну і всяке таке. Але щоб не китай за 300 грн, який розвалиться після першого застосування. Цікавить нормальна якість, щоб працювало довго і не підводило в потрібний момент. Де зараз реально замовити хороший набір по адекватній ціні, може хтось підкаже перевірений магазин?
becama Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Де замовити набір інструментів для гаража?

Повідомлення hofojo » 07 березня 2025, 08:00

Брав собі такий набір минулого року, скажу чесно — краще трохи переплатити, але взяти раз і надовго. Можу сміливо порадити магазин Br-mannesmann, вони реально класні речі продають. На їхньому сайті https://br-mannesmann.com.ua/product/categories/power_tool є купа інструментів і цілими наборами, і окремими позиціями. Я свій набір там замовив — дуже задоволений. Метал міцний, нічого не люфтить, тріскачка чітко працює, насадки не стираються, хоча користуюсь доволі часто. Зручно, що все в кейсі — кинув у багажник і поїхав. Плюс добре, що доставка по Україні, отримав швидко і без нервів. Якщо шукаєш нормальну якість за свої гроші — рекомендую заглянути туди.
hofojo Офлайн

Тільки роззираюся

Повідомлення xtremeshammy » 08 квітня 2025, 21:46

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 08 травня 2025, 18:53

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Актуально

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей