Звертаюся до всіх, хто вагається щодо необхідності ортодонтичного лікування. Моя історія почалася з нібито несуттєвої проблеми – неідеального прикусу, який я вважала лише естетичним недоліком. Проте з роками з'явилися постійні головні болі, відчуття важкості в обличчі після сну та нерівномірне стирання зубів. Я зрозуміла, що моє тіло подає сигнали тривоги, і вирішила знайти фахівця. Ним стала лікар Бражнікова Ганна Василівна. На першій же консультації мені все детально пояснили: виявилося, що мій неправильний прикус створював надмірне навантаження на скронево-нижньощелепний суглоб, що й було причиною болю. Мені запропонували комплексний підхід з використанням нейром'язової ортодонтії для спочатку розслаблення м'язів, а потім установки брекетів. Якщо вас цікавить
вирівнювання зубів Дніпро, звертайтеся! Зараз я вже на завершальному етапі лікування і відчуваю колосальну різницю: зникли болі, з'явилася легкість, а посмішка нарешті стала такою, якою я її завжди хотіла бачити. Це інвестиція не просто в красиві зуби, а в якість життя в цілому. Вартість лікування була прозорою і повністю виправдовує результат, за що я дуже вдячна своєму лікарю.