Глобальні оголошення!

Чи варто вкладати в Болгарію для оренди?

Наші новини і оголошення, повідомлення про старт конкурсів чи зупинку в роботі форуму, актуальна інформація про зустрічі в реалі, чи акції

Чи варто вкладати в Болгарію для оренди?

Повідомлення Klorio » 23 вересня 2025, 10:26

Друзі радять звернути увагу на житло в країнах, де є море і великий туристичний потік. Кажуть, що можна добре заробляти на оренді в сезон, особливо якщо правильно підібрати об’єкт. Але я вагаюся, бо не впевнений, які країни зараз більш привабливі для інвестування. Може, хтось уже купував?
Klorio Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: 111

Re: Чи варто вкладати в Болгарію для оренди?

Повідомлення Yaiti » 23 вересня 2025, 10:27

Я проходив через цей процес минулого літа. Багато часу витратив на вибір країни, але в підсумку зрозумів, що найбільш доступні й привабливі варіанти були саме на Балканах. В агентстві, з яким я працював, допомогли підібрати кілька варіантів і організували відеоогляди. З документами теж не було проблем, бо вони займаються супроводом угоди від початку і до передачі ключів. Якщо тебе цікавить бюджетний і водночас прибутковий напрямок, раджу подивитися на варіанти, щоб купити нерухомість в Болгарії https://viprealtyclub.com.ua/bolgarija/ Там ціни нижчі, ніж у багатьох країнах ЄС, а оренда приносить непоганий прибуток у курортний сезон.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повідомлення Darklyn » 25 вересня 2025, 16:27

Думаю, що так!
Слот Aviator – це не просто гра, а політ до великих виграшів! Став і дивись, як злітає твій прибуток. Множники до x1000 – ризикни й вигравай космічно.
Darklyn Офлайн

Привіт, а ось і я!

Повідомлення xtremeshammy » Вчора, 12:07

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повернутись до Актуально

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей