Самотужки впоратися не вийшло, тому почав шукати професійну допомогу.
Після довгих пошуків і вивчення відгуків, вирішив звернутися до Наркологічної клініки Олега Василенко у Львові.
Мене приємно здивував професійний підхід і уважне ставлення до пацієнтів. Консультація була дуже інформативною, лікар детально розповів про можливі варіанти лікування та реабілітації.
Окремо хочу відзначити можливість виїзду нарколога додому. Це було дуже зручно, особливо на початковому етапі, коли людина потребує термінової допомоги та підтримки.
Лікарі Наркологічної клініки Олега Василенко дійсно знають свою справу і вміють знаходити підхід до кожного пацієнта.
Мережа наркологічних клінік Олега Василенко спеціалізується на лікуванні алкоголізму по всій Україні, що говорить про їхній великий досвід і надійність. Якщо ви шукаєте кваліфіковану допомогу у Львові, раджу звернути увагу на цю клініку.
Ось тут можна знайти їхні контакти: https://vacilenko.com/uk/lviv/ Нарколог у Львові: консультація, допомога, виїзд додому.
Бажаю всім здоров'я і нехай вам ніколи не знадобиться подібна допомога, але якщо вже так сталося, знайте, що є професіонали, готові допомогти.