Глобальні оголошення!

Чи можна знайти кредит на карту вночі?

Наші новини і оголошення, повідомлення про старт конкурсів чи зупинку в роботі форуму, актуальна інформація про зустрічі в реалі, чи акції

Чи можна знайти кредит на карту вночі?

Повідомлення hofojo » Вчора, 08:27

Сьогодні вночі несподівано зламався холодильник – компресор перегорів, і ремонтник каже, що легше купити новий. А грошей на картці немає, зарплата тільки через тиждень. Хотів знайти онлайн-кредит, але більшість сервісів не працює вночі або пише “очікуйте підтвердження зранку”. Чи є десь можливість взяти кредит цілодобово, щоб уже вранці поїхати й купити техніку?
hofojo Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Чи можна знайти кредит на карту вночі?

Повідомлення becama » Вчора, 08:39

Мені теж якось терміново знадобились гроші пізно ввечері – був аванс, але не вистачало на оплату. Я скористався https://mfoxa.com.ua/, і знайшов там кілька МФО, які працюють 24/7. Це реально зручно – сайт просто показує список компаній, і в описі видно, хто з них приймає заявки вночі. Там одразу вказано, чи автоматично ухвалюється заявка, чи треба чекати операторів. Я вибрав одну з тих, що працює цілодобово, і вже через 15 хвилин мав гроші на карті. Якщо хочеш не чекати до ранку – зайди на mfoxa і подивись, які варіанти підходять саме вночі.

Якщо хочеш, можу підказати які МФО лояльні до нових клієнтів, як оформити кредит на карту без фото документів, або що краще: кредит у МФО чи банку.
becama Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Актуально

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість