Глобальні оголошення!

Чи варто замовляти форму для СТО онлайн?

Наші новини і оголошення, повідомлення про старт конкурсів чи зупинку в роботі форуму, актуальна інформація про зустрічі в реалі, чи акції

Чи варто замовляти форму для СТО онлайн?

Повідомлення hofojo » 23 травня 2025, 07:20

Потрібна порада від тих, хто вже купував форму для працівників СТО. Ми відкриваємо нову локацію, і треба одразу купити нормальний комплект спецодягу – десь на 10 людей. Я поки що розглядаю різні варіанти в інтернеті, але трохи стримує те, що не видно товар на власні очі. Бо часто буває, що на фото одне, а приходить зовсім інше. Знайшов один сайт – gmgutmeister.com – виглядає ніби професійно, але поки не ризикував. Може, хтось замовляв там?
hofojo Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Чи варто замовляти форму для СТО онлайн?

Повідомлення becama » 23 травня 2025, 08:02

Так, я саме з цього сайту і замовляв форму для нашого сервісу, і можу сказати, що залишився задоволений. Замовляв комбінезони, футболки і штани для всієї бригади – прийшло все чітко, упаковано добре, розміри відповідали. Щодо якості – форма міцна, не рветься після перших тижнів, як у деяких дешевих варіантах. Ще сподобалось, що є вибір по кольорах і матеріалах, можна підібрати під сезон – літній або зимовий варіант. На сайті https://gmgutmeister.com/uk/product/categories/equipment_for_service_stations/uniform зручно все розписано, можна без проблем зорієнтуватись. Якщо не хочеш витрачати час на магазини й експерименти з незрозумілими виробниками, то це нормальний варіант. Ми от плануємо ще замовити жилети з логотипом – вже вирішили, що тільки там братимемо.
becama Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Актуально

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей