Стаючи на облік в ЖК мені разом з талончиками на аналізи дали папірець-направленя))) в Школу материнства. Коли прийшов довгоочікуваний час передпологового лікарняного, я з нетерпінням чекала, коли ж прийде пора перших занять.
І от 10 листопада 2013 року перше заняття з Іванною Євгенівною - справжнім професіоналом, яка живе в ногу з часом і намагається передати свої знання майбутнім мамам. Саме завдяки їй, я з чоловіком підготувалися до партнерських пологів; я усвідомила, що годувати дитину може кожна мама, і не буває такого, що молоко нежирне, для кожної дитинки- найкраща їжа - молочко саме її мами; з її розповідей я відкрила для себе світ органічної косметики і побутової хімії; а ще, я запам'ятала розповіді про її доньку, і саме тому наш Мавтвій ходить по хаті босоніж, без шкарпеток, навіть зараз, що викликає легкий подив(м'яко кажучи) у наших сусідів і бабусь... І ще я добре пам'ятаю її вислів: "У жертовної мами, не може бути щаслива дитина" й стараюсь керуватися ним. Величезне дякую за все Іванні Євгенівні!!!
Марія Степанівна запам'яталася порадами, як уникнути післяпологової депресії, чесно, я навіть не знала, що таке буває... Завдяки їй дізналася про форум і потрапила на свято - "День народження школи материнства св. Анни" у Перемозі, яке було надзвичайно позитивним, з масою приємних емоцій, діточками та вдячними мамусями, які були як одна сім'я. Дякую Вам за Вашу працю.
Шкода, що з Дашею було лиш одне заняття...
Школа материнства - це путівник для молодих мамусь, який направляє на вірну стежку і дає впевненість і рішучість, щоб не звернути з неї в хащі порад дільничних педіатрів, а також дорогої родини.
Дякую Вам за те, що Ви є і бажаю плідної праці і процвітання.