Глобальні оголошення!

Флюрографія після пологів

Re: Флюрографія після пологів.

Повідомлення Mary Awa » 15 жовтня 2011, 11:11

Ще як була вагітною прочитала цю темку і наперед принесла довідку що вже робила флюрографію цього року, а мене так ніхто її і не попросив :grin:
Mary Awa Офлайн

Повідомлення Nymydora » 16 жовтня 2011, 01:58

А в мене від післяпологової ФГ тільки погані враження. По-перше, я так і не розумію, нащо її робити, мені здається, що якщо жінка вже доходилася до пологів, то за той час якісь симптоми вже з'явилися б. А так, як нас на Замковій прогнали з одного крила в друге в халатах і тапках, в яких ми біля дітей в палатах, через жіночу консультацію на першому поверсі, де було холодно, купа людей з вулиці у верхньому одязі :x Я вже не говорю про те, що там і стати не було нормально де, купа народу, треба чекати (а якщо ти взагалі ледве стоїш вертикально, то :omg: ). Ну і малоприємно торкатися гарячими розбухлими від молока грудьми тієї залізяки, вже не кажучи про те, що це взагалі малогігієнічна процедура. Може лікарі і мають якусь свою рацію, але якби я знала, як цього уникнути, я б це зробила.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Руженка » 16 жовтня 2011, 11:17

Ну я і тут буду в своєму репертуарі))))))))))))) нічого поганого я там не знайшла))))))Більше того навіть ніколи не заморочувалась цим питанням :) :) :) ))))))) Почувала я себе після пологів добре, ходити було важко - ПРАВДА!!! Але пройтись з одного крила в інше.....то проблемою не було. Лише насторожувало те, що в палаті дитину залишила без нагляду!!!!!!!!ОЦЕ ДА!!! А більше????????............неа. Треба то треба. Я не так про своє здоровя думаю, як про дитини! Про облучення я не думала....воно мене не лякає... А от коли довилось малій ренген робити в 2 місяці, то це мене ЖАХАЛО :scare: :scare: :scare: :scare: . Але, що зробиш........зробити треба було.
Руженка Офлайн

Повідомлення КлубНіка » 16 жовтня 2011, 14:14

І мені робили, також тим питанням неособо заморачувалась. Треба, значить треба. Нащастя народжувала я влітку і ніякими підвалами нас не водили, а навпаки вивели з душних палат, перейшлися через двір до поліклініки. Для мене то був реальний глоток свіжого повітря! Почувала я себе добре, ходити важко і боляче не було. А синулька солодко спав увесь той час, доки не було мами :-|
КлубНіка Офлайн

Повідомлення lerumpochka » 16 жовтня 2011, 14:21

я народжувала в луцьку-то там взагалі таке питання не стояло, та й я б і не пішла)))
в тут в тернополі дівчата розповідають такі жахи, що під час того ,як виходили з палати то і прививки дитині робили і підгодовували і т.д.
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 221 раз.
Подякували: 369 раз.
Діти: маленька Магдаленка:)

Повідомлення fajno » 16 жовтня 2011, 14:27

lerumpochka написав:я народжувала в луцьку-то там взагалі таке питання не стояло, та й я б і не пішла)))
в тут в тернополі дівчата розповідають такі жахи, що під час того ,як виходили з палати то і прививки дитині робили і підгодовували і т.д.

+1
І ніби в тій самій країні родили, а віднош :? ення зовсім інше
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Повідомлення Shalimar » 16 жовтня 2011, 14:44

Nymydora написав: купа людей з вулиці у верхньому одязі :x

ээ.. а что тут такого? )) :?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 16 жовтня 2011, 15:39

Nymydora написав:Може лікарі і мають якусь свою рацію, але якби я знала, як цього уникнути, я б це зробила.

а просто сказать "не хочу, не буду"??
это ж не тюрьма
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення oksana.tesliuk » 16 жовтня 2011, 16:38

Nymydora написав:якби я знала, як цього уникнути, я б це зробила

Коли я повідомила, що не залишатиму заради цієї сумнівної процедури свою дитину саму в палаті на півгодини, заввідділенням заявила мені, що це міністр охорони здоров"я України зобов"язує всіх породіль проходити флюорографію, щоб виявляти хворих на туберкульоз. Я відповіла, що міністр охорони здоров"я України може ЗОБОВ"ЯЗУВАТИ лише підпорядковані йому заклади охорони здоров"я, а не звичайних громадян. Вона відреагувала миттєво - наказала старшій медсестрі видати мені спеціальний бланк-відмову. Окрім цього бланку, я ще зробила запис у спеціальному журналі, зазначивши причину відмови.
От і все :)
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Руженка » 16 жовтня 2011, 16:52

oksana.tesliuk написав:Коли я повідомила, що не залишатиму заради цієї сумнівної процедури свою дитину саму в палаті на півгодини, заввідділенням заявила мені, що це міністр охорони здоров"я України зобов"язує всіх породіль проходити флюорографію, щоб виявляти хворих на туберкульоз. Я відповіла, що міністр охорони здоров"я України може ЗОБОВ"ЯЗУВАТИ лише підпорядковані йому заклади охорони здоров"я, а не звичайних громадян. Вона відреагувала миттєво - наказала старшій медсестрі видати мені спеціальний бланк-відмову. Окрім цього бланку, я ще зробила запис у спеціальному журналі, зазначивши причину відмови.
От і все :)

Оця відповідь гідна поваги!!!!!!!!!!!! респект!!!!!!!!! :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
Руженка Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Післяпологовий період

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість