Глобальні оголошення!

Четвертий триместр

Re: Четвертий триместр

Повідомлення vikilandi » 29 березня 2019, 12:26

Хутруля)
у мене старший був таким ручним, стоячи його потрібно було колисати. Але я купила фітбол, і на ньому з ним гойдалась. мабуть, з тиз пір він став у мене таким "попригунчиком". Потім масажі животика були на мячику, далі різні забавлянки зі стрибками на тому мячику. А тепер коли йому майже 8 років він на ньому по будинку скаче. ми брали з ручками, то іграшка залишилась актуальною із 4-го триместру)
Ще мене рятував слінг з кільцями. Я усе була змушена робити із дитиною "за пазухою" і посуд мити, і пилососити... З кільцями класний тим, що легко зняти, не розбудивши дитини, коли засне.
До речі, слінг можу позичити, якщо що) :rose:
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Re: Четвертий триместр

Повідомлення Gawdaswadas » 15 лютого 2025, 19:23

Пройшов курс і дуже задоволений отриманими знаннями. Інструктори дуже професіональні, а матеріали курсу є актуальними та зрозумілими. Для мене особливо цікаво було дізнатися більше про спеціальність D7 торгівля, оскільки це відкриває багато нових можливостей для кар'єри. Це гарний старт для тих, хто хоче поглибити свої знання в цій сфері. Рекомендую всім, хто шукає розвиток у цій галузі!
Gawdaswadas Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Поперед.

Повернутись до Післяпологовий період

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість