mari написав:Щодо вказування опромінення-записи є.Запитайте лікаря, який це робить- він розкаже вам про це додатково.Щодо того що вас не перепитували-а чому ви самі не сказали лікарю який направляв? Не сказали, а тепер шкодуєте за це, чи як? Не розумію...
а чи завжди ФГ робить лікар?
стосовно моєї ситуації.
я ні про що не шкодую, все, що вважаю за доречне повідомляю лікарю, а також відповідаю на його запитання.
Не знаю, чому ви вирішили, що я шкодую про зроблені ФГ.
Те, що я знаю, як роблять ФГ у поліклініці і як до цього ставляться в ЖК, пологових не означає, що я про щось шкодую.
Я не робила ФГ будучи вагітною та після пологів. Та це зовсім інша історія.
У даній ситуації я вважаю, що краще "перебдіть", аніж потім шкодувати про медичне втручання.
Щодо моєї вихованості і тактовності, я рахую що досить в цьому напрямку освічена. Шкідливих звичок щодо спеціальних конфліктів не маю. Тому ваші особисті зауваження рахую недоречними. Але дякую за особливі коментарі. Хоч в принципі, здається, ви часто до лікарів маєте такі зауваження. Ще раз повторюсь- на сайті і форумі працюю як лікар! Тому деякі точки зору не поділяю! Але на те і є форум, щоб кожен відкрив собі те, чого ще не знав або змінив думку.
перший абзац вашої попередньої відповіді був особисто орієнтованим. не мені вам розповідати, що це означає і як писати так, щоб це не розцінювалося як перехід на особистості.
оскільки ви перейшли на особистості у цій гілці теми, що є недоречним за будь-яких умов у форумному спілкуванні, і здійснили цей перехід щодо мене, я була змушена захищати хоча би своє уміння читати, незважаючи на все інше.
я б не сказала, що я маю зауваження до лікарів. я маю зауваження до порад та думок, які дають професіонали, і які водночас є хибними, недоречними або ж суперечеться відповідним офіційним документах у певній галузі. мені не завжди відомо наскільки доречна та чи інша порада. але коли я упевнена, я про це говорю.
мені прикро, коли на форумі для матусь педіатр не підтримує годування після року, дає відповідну професійну пораду. вважаю, що я повинна сказати, що за офіційними документами педіатри мають підтримувати грудне годування до двох років.
мені прикро, коли лікар захищає лікарську помилку, а не право на лікарську помилку. ще й пише про це в недоречний час і в агресивній формі.
якщо ви вважаєте, що у таких випадках потрібно мовчати і коритися, я так не зумію. я звикла відстоювати власну думку, а також ретельно обмірковувати свої поради, навіть не фахові.