. Тобто в майже 50 вона завагітніла. Старшому сину на той час було 30
років. Вона народила дівчинку на кілька днів раніше за мене. Бачили б ви щасливого того 50річного її коханого :angel:
. Отакето буває на світі. Розказала цю історію вона нам в паталогії, де лежала тому, що вже не молода ;)
. Одним словом, робота була важка, бо приходилося тягати мішки з мукою, відра з водою, тощо. Згодом пані Марія уже і хотіла і мусила повернутися сюди, бо тут лишився один внук, мама якого теж поїхала в Америку до сестри. Планувала забрати і хлопця з собою. Тато його пив, та й був уже розлучений з матір*ю, тому Марія повинна була його тут доглядати. Хлопець ходив у школу. Його били однокласники. Ну бо який хлопець виросте з такого, кого виховує бабуся? Тим паче хлопці знали, шо тато за нього не заступиться. Марія то знала, але не йшла в школу обороняти його, бо він сам заборонив їй. Казав шо хлопці засміють і буде ше гірше. Короче, коли пані Марія йшла на операцію, то лише переживала, шоб ще хоч тиждень прожити, шоб встигла дочка вернутися з Америки, бо внук лишиться сам. Скажу чесно - я захоплююся волею та оптимізмом тієї жінки. Терпіти болі в животі заради майбутнього дітей. І терпіти образи якогось пана... Не кожен так зможе. Правда. єдине. що шкода - шо дарма жінка принижувалася. Адже квартири тепер жодній з дочок не потрібні... І тішить те. що коли вона поверталася на Україну, вся сім*я італійця і він сам просили її залишитися з ними. Бо вона таки зуміла його перевиховати і показати, шо на кожну дію є протидія і він на неї кричить, а вона всеодно робить по своєму і все виходить кращеПовернутись до Сімейні стосунки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей