Глобальні оголошення!

Маленькі таємниці і любов. Мої скелети у шафі.

Маленькі таємниці і любов. Мої скелети у шафі.

Повідомлення mari » 19 березня 2011, 13:49

Чи бережуть маленькі таємниці любов? Чи буває що ви приховуєте вартість покупки, чи якусь свою шкідливу звичку, чи що ходите до косметолога чи гінеколога? Невеличка таємниця, яка залишається для себе,оберігає від чужих оцінок і головної болі інших? А ваш партнер?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: маленькі таємниці і любов. Мої скелети у шафі.

Повідомлення Nymydora » 19 березня 2011, 13:52

марі, небезпечна тема, адже форум читають не тільки мамусі... ;-)
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення mari » 19 березня 2011, 14:01

Можна читати поміж букв. :oops: :crazy: :clapping:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Nymydora » 19 березня 2011, 14:04

гірше, коли наші кохані почнуть читати поміж букв і шукати скелетів там. де ними і не пахло... Але то мої думки, цікаво почитати інших форумчанок. Тема небезпечна. але дужжже цікава ))))
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення mari » 19 березня 2011, 14:12

Можемо в закриту територію перенести. Там дівчата вам буде надійніше?
Не забудьте- Маленькі таємниці!!!! В кого вони є., звісно... То що переносимо чи ні?
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Nymydora » 19 березня 2011, 14:47

моя особиста думка наступна: переносити нема сенсу, хто сміливий - напише і тут, хто вважає, подібно до мене, що найкраща закрита територія - це власні думки, писати не буде. Єдине, що я хотіла би сказати з цього приводу: вважаю, що кожна особа, навіть у дуже щасливому шлюбі, має завжди, що приховувати (я не категорична, зверніть увагу, будь ласка!) і, більше того, має повне право мати особисті невеличкі таємниці (які не ображають партнера, не стосуються його, не впливають на якість сім'ї). Це приватна територія кожного (хто хоче, звичайно, і має таку потребу). Я таку територію маю і надаю повне право своєму партнерові мати теж таку територію. Чи він користається цим правом - це його справа.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 19 березня 2011, 15:16

От бачиш- вже й відповіла. ;-)
mari Офлайн

Психотерапевт

Re: Маленькі таємниці і любов. Мої скелети у шафі.

Повідомлення happymami » 19 березня 2011, 19:29

Я думаю, що можна мати невеличкі такі таємнички, що стосуються легкого флірту чи компліманів в неті. Ну от похвалив мене хтось з віртуальних друзів на фото, типу мол я розумна, красива. тощо... Ну деякі чоловіки гордитимуться, а деякі ревнуватимуть. Тому я наприклад, маю свою територію, яка стосується обміну люб'язностями з віртуальними друзями. Але то лише в межах пристойного, чисто для підняття людині настрою. і завжди щиро. Якшо я когось зі знайомих люблю. так і кажу шо люблю. Навряд чи мій чоловік буде в захваті. якшо дізнається шо я признаюся в любові всім своїм друзям :grin: :grin: :grin: . Особливо таким, про існування яких він навіть не знає :oops:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Перлинка » 19 березня 2011, 21:42

У мене зовсім нема таємниць від чоловіка ніяких.Так добре і легко жити,як не треба викручуватись та вибріхуватись.Ну можу гроші потратити,показати шо купила,але не сказати скільки коштує,але як запитає-то скажу правду.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення TanenRom » 19 березня 2011, 23:44

happymami написав:Якшо я когось зі знайомих люблю. так і кажу шо люблю. Навряд чи мій чоловік буде в захваті. якшо дізнається шо я признаюся в любові всім своїм друзям :grin: :grin: :grin: . Особливо таким, про існування яких він навіть не знає :oops:

Любочка можеш сміливо йому таке казати, а в кінці додавай, що КОХАЄШ тільки його, я думаю його серце розм"якне.

у мене також немає таємниць від чоловіка, ми нормально сприймаємо, якщо хтось з нас спілкується з іншою статтю.
до речі недавно сусідка розказувала, як інша сусідка казала, що бачила в Однокласниках фотки мого чоловіка, і там є фото з дівчатами, як це Таня таке дозволяє??? (на фото з чоловіком група Армія). ну нормально я до цього ставлюсь.
чи може я якась не така??? :?
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей