Глобальні оголошення!

Ти вийдеш за мене?

Ти вийдеш за мене?

Повідомлення Melisa » 01 червня 2010, 10:15

Так, мамусі, давайте, розказуйте, як у вас це було? Яка пора року? Де саме? Чи очікували ви пропозицію? Чи одразу сказали "так"?

Почну з себе. Це було зимою, на Новий рік, зустрічались ми тоді пів року. Нічого такого, як в романтичних фільмах, у мене не було. Він запропонував, я й погодилась. Одразу. А нада було трохи поламатись, полоскотати нєрвішкі... :) :oops:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Re: Ти вийдеш за мене?

Повідомлення Naya » 01 червня 2010, 10:26

:D :D :D
Ми лиш зробили ремонт і переїхали на нову квартиру. То було в вересні.
А в перших числах грудня, зранку я зробила тест і бачу //....
Біжу до компа і пишу коханому по асі:
...Я вагітна.
Він: Ти серйозно?
Я: Серйозніше нема куди.
Він: Ну, що ж...по асі ми познайомилися, по асі...ти вийдеш за мене?
Я: ага
А ввечері прийшов з роботи з букетом маргариток....
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення kamisia » 01 червня 2010, 10:33

А мені даже пропозиції не робив :shock: :cry: Просто зробили тест разом. А потім спитав: коли я хочу нести заяву?. А я кажу: та тоді коли ти скажеш.... :lol: :lol: :lol: Отак ми і чекали поки хтось скаже шо йдем нести заяву :lol: :lol:
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення мешканка » 01 червня 2010, 13:53

А в нас якось так дивно все вийшло... Сиділи ми з коханим, щось балакали...а потім він каже: " А може б то нам одружитися?" Я кажу: "Я -згідна!".... Потім, на другий день, запросив мене в кафе і цілу годину давав мені зрозуміти, що то він цілком серйозно.....а все вислухала і кажу йому, що я теж цілком серйозно :fool3: Потім почали планувати весілля... Отак то ми добалакались...а я мріяла про романтику, квіти, шампанське і ставання на коліно... :cry:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення _viki_ » 01 червня 2010, 18:21

це все було в кінці жовтня, чоловік мене ледве вмовив поїхати зним на страйкбол (спортивна воєна гра с точними пневматичними копіями справжньої зброї що стріляє набоями з пластику 6 мм.), там він говорив що треба по сценарію дівчину в гру. Першу місію гри я неграла, а на другу вже потрібна була моя безпосередня участь - я з охоронцями мала пройти с однієї точки через весь ліс до галявини де умовно була взлітно посадкова смуга для вертольоту та передати пакет документів який охороняла, нашому розвіднику. Але на мій перехват було відправлено спец загін противника який усю дорогу переслідував мене та моїх охоронців, було багато стрілянини, взривалось дуже багато гранат (муляжі теж: з горохом та сильною петардою :) ), і ось коли вже було дуже темно в лісі почала виднітись галявина і вогні на ній. Коли я вийшла з лісу то побачила пару чоловік що стояли збоку та свого коханого. Він стояв коло центрально з 5 вогнів які позначували начебто місце посадки вертольоту. Я мала передати документи саме свому коханому, підійшла до нього а з лісу почали всі виходити та брати нас у кільце, тут то я поняла що щось нето, у чоловіка затрясся голос і він витянув квіточку пластикову в якій була каблучка, за другим разом він одів її на мій палець але з переляку забув усі необхідні слова. Згоду я дала на місці, після чого почали стріляти салюти і всі почали стріляти у гору з автоматів а далі п"янка :drink: Освідченя відбулось через 5 років нашого зустрічання :emphaty:
ось фото
Зображення
_viki_ Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 54 раз.
Подякували: 70 раз.
Діти: донечка-сонечко

Повідомлення Oksana » 01 червня 2010, 23:17

_viki_ як цікаво!!! Таке незвичне освідчення!!! Ваш чоловік просто моледець!!!
У нас все було простіше. До того вже давно йшло, так як зустрічались на момент освідчення вже практично 8 років, і весілля відкладали лише через навчання. Вирішили, що робота навчання та ще і сімя, то трохи закруто, і тре хоч з навчанням закінчити. А так як вже йшло до диплома, то я так підозрювала, що тре того чекати :oops: В олин прекрасний день, чоловік (ну тепер вже :D ) запросив мене на прогулянку з самого ранку по тернополю.То був і катер, і прогулянки по всім моїм улюбленим місцям, вся смакота, яку найбільше люблю в кафе, квіти подаровані серед прогулянки...Загалом, не день а мрія ;) А вечером, чоловік став на коліна і попросив моєї руки. Ну, я вобщім не ламалась :oops: ;) Після такого вечера навіть і не хотілось :lol: Задобрили мене тоді ой як добре, на всякий випадок :lol:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення TanenRom » 02 червня 2010, 15:50

а у нас також все було романтично!!!
на першу річницю нашого знайомства, чоловік з букетом білих троянд, забрав мене з університету у ресторан.
ми вечеряли, пили біле вино, згодом я вийшла попудрити носика, коли прийшла чоловік сказав тост, про те, як він мене кохає і т.д, коли я підняла бокал з вином помітила на дні золоту каблучку. і тут прозвучало питання: "Ти станеш моєю дружиною?". ну як після такого можна було ламатись і я відповіла "Так".
правда одружились ми майже через три роки після цього освідчення, і весь цей час я носила подаровану каблучку на безіменному пальчику!!!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Vika » 02 червня 2010, 17:21

_viki_ написав:це все було в кінці жовтня

Ой яка знайома фотографія :) кілька років тому я сама страйкбол грала і показували мені деякі фото серед яких і ця була :)
А взагалі не думала що в нас в Тернополі ще стільки романтиків є :angel:
Vika Офлайн

Повідомлення mala-karta » 31 січня 2011, 02:45

а я не пам'ятаю....
аааааааааааааааааааааааааааааааааааа :gore:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Руженка » 31 січня 2011, 03:41

Зустрічались 2.5 місяці...........))))))))))))) Я сиділа на краю дивану, був вечір........ Він збирався йти в ванну, подивився на мене, присів на коліна і з жахом в очах сказав: " Тільки будь тут коли я повернусь......Обіцяй мені..........Ти точно будеш тут? Ти не втечеш?"......... Я здивовано на нього подивилась і подумала собі що він таке "верзе")))))))) :stupid: :) )))))))))))

Повернувся з ваної, став на коліно і каже: "Виходь за мене"!!!........Сказав, що можу не відповідати......Я й не відповіла.......

Була в шоці.....Зустрічались 2.5 місяці і заміж?????????????? Куди??????????

Оскільки я мала їхати додому в Кременець, він провів мене на маршрутку, перед тим пожартував про мій "грецький профіль"(а то моя "больная точка"))))))))) і ми трохи посварились, цілу дорогу проплакала розмовляючи з ним по телефону. Він казав, щоб не сприймала дурного в голову, бо мій ніс йому дуже й дуже подобається))))))))))))) Короче вийшовши вже в Кременці з маршрутки, йдучи дорогою і розмовляючи далі по телефону й не зогледілась, як біля церкви(я аж потім зрозуміла що я біля церкви) сказала йому ТАК!!!!!!Я ВИЙДУ ЗА ТЕБЕ..........!!!!!!!!!!!
Руженка Офлайн

Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей