Глобальні оголошення!

Всі жінки продаються...

Всі жінки продаються...

Повідомлення mira » 14 квітня 2010, 10:19

Хто за гроші, а хто за дуже великі гроші? ..... :flag:
Це не мій вислів, але мене цікавить чи ви з цим згідні?
mira Офлайн

Re: Всі жінки продаються...

Повідомлення mala-karta » 14 квітня 2010, 10:53

мене заплюють і обкидають тапками...
але згідна :(

продаюсь за снікерси :oops:
один снікерс і я шовкова.......
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення мешканка » 14 квітня 2010, 11:03

Зараз в наш час це явище досить поширене, коли думають, перш за все, про розрахунок... але
Я категорично не згідна із твердженням ВСІ ЖІНКИ. Далеко не всі. Все залежить від моральних цінностей та духовності людини. Спадає мені на думку час, коли я відвідувала жіночий монастир контемплятивного типу сесер кларисок. Жінки, які вступають в той монастир, відгороджують себе від світу, вони не мають права покидати стіни монастиря, хіба за крайніх умов (хвороба, смерть родича і т.д. ) Спілкуються монахині з відвідувачами через грати і дуже коротко. Чомусь, між людей побутує думка, що жінка йде в монастир від нещасного кохання.... Ну, те, що я там побачила-переконало мене в цілком протилежному, було дуже багато молодих дівчат, мого віку, приблизно, красивих і дуже щасливих.
Серед знайомих теж маю випадки, коли вибирали: забезпеченість чи спорідненість душ і вибрали спорідненість душ... Тут все залежить від цінностей людини.. Звісно, в теперішньому суспільстві гроші грають неабияку роль... але моя думка залишиться незмінною: за гроші справжнього кохання і щастя не купиш.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення mari » 14 квітня 2010, 11:19

Ну от всі бігом закупились снікерсами для одної дами. :D
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 14 квітня 2010, 11:21

Глибока суть є в цій темі.
Можна багато роздумувати про це. Але я не згідна з другою частиною, напевно не за великі гроші, а за інші цінності, кожному свої!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Apolloniya » 14 квітня 2010, 21:44

Згідна! Жінка продається чи не з моменту початку існування людства. Тому, що ми так створені- не можемо повноцінно функціонувати без чоловіків, без них не можемо мати дітей, сімю... Спільне ведення господарства зумовило поділ ролей в суспільстві, між чоловіками і жінками, ділити обовязки було вигідніше. Отже, нам традиційно треба більше, ніж ми можемо самі зробити. Щоб отримати те, що нам треба, ми використовуємо різні методи. Ну, трохи продаємося :kiss:
Apolloniya Офлайн

Стоматолог

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 489 раз.
Діти: baby boy

Повідомлення Natalinda » 14 квітня 2010, 23:42

Я теж стаю під шквал тапочок

Колись дивилася один фільм, нажаль назви не памятаю. Там продалися і чоловік і жінка, причому чоловік та дружина, за гроші :( Це сумно, та як на мене це так.
Стовідсотково можна сказати що я не продаюся хіба на схилі літ, відчуваючи подих смерті за спиною, згадуючи своє життя, події, вчинки, добровільні жертви...
Тема дійсьно дууууже глибока та філософська...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення wowkai » 17 квітня 2010, 08:20

в нас молодьож за 2 квитки на концерт тієсто таке може зробити... читайте десь на 20 хвилинці. :D
і пусти своїх дітей потім в нічний клуб...
wowkai Офлайн

Повідомлення Melisa » 17 квітня 2010, 09:49

Недавно моя сестра розказала наступне: з її сином в класі вчиться дівчинка, яка дуже йому подобається (вік обох 10 р.). А дівчинка дуже видна, бо не один мій племінник за нею упадає. Так от, вона сказала хлопцям, що буде з тим, хто принесе їй шоколад молочний з горіхами (цілими) :!: Мій родич сказав, що не має за що купити і вже мало не плакав, коли розповідав про все мамі, а той другий хлопчик пообіцяв, що купить аж дві, лише, щоб вона була з ним. Сестра за останні гроші купила малому шоколадку і сказала: "Поясни своїй Наталі, що любов в шоколадках не вимірюється". Ну і ще дещо по темі. Племінник летів на крилах до школи. :heart: Як виявилось пізніше, той хлопчик, який обіцяв принести дві чоколяди, не приніс жодної, а мій родич-приніс, в результаті чого, зараз вони дружать. :P От така історія.

Мораль: думаю, треба виховувати справжніх жінок з малечку, з пеленок, а ще краще-з утроби. Дитина бачить цінності батьків і, відповідно, робить свої висновки. Погоджуюсь з думкою мешканки. А так, як у нас в обох є дівчатка, то будемо старатись виховати їх правильно, щоб потім не червоніти. :oops: :???:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення мешканка » 28 квітня 2010, 08:26

А що ви скажете про чоловік? Чоловіки теж "продаються"?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей