Недавно моя сестра розказала наступне: з її сином в класі вчиться дівчинка, яка дуже йому подобається (вік обох 10 р.). А дівчинка дуже видна, бо не один мій племінник за нею упадає. Так от, вона сказала хлопцям, що буде з тим, хто принесе їй шоколад молочний з горіхами (цілими)

Мій родич сказав, що не має за що купити і вже мало не плакав, коли розповідав про все мамі, а той другий хлопчик пообіцяв, що купить аж дві, лише, щоб вона була з ним. Сестра за останні гроші купила малому шоколадку і сказала: "Поясни своїй Наталі, що любов в шоколадках не вимірюється". Ну і ще дещо по темі. Племінник летів на крилах до школи.

Як виявилось пізніше, той хлопчик, який обіцяв принести дві чоколяди, не приніс жодної, а мій родич-приніс, в результаті чого, зараз вони дружать. :P От така історія.
Мораль: думаю, треба виховувати справжніх жінок з малечку, з пеленок, а ще краще-з утроби. Дитина бачить цінності батьків і, відповідно, робить свої висновки. Погоджуюсь з думкою мешканки. А так, як у нас в обох є дівчатка, то будемо старатись виховати їх правильно, щоб потім не червоніти. :oops: :???: