Глобальні оголошення!

Стосунки із свекрухою

Re: Балачки: ні про що і про все 4

Повідомлення Касівочка » 16 лютого 2012, 23:25

Олеся, а смайлик підходящий, ще б той, де нігті пиляє )))))))
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення flower » 16 лютого 2012, 23:57

pan_kotskyy написав:
flower написав:чи просто до нас в гості прийти (вже 2 місяці як небуло якшо не більше) то тоже все вічно зайнята.

хіба то зле? :lol:

ну в мому випадку зле в тому, шо коли вона приходить то нілітає на дитину, вириває її в мене з рук, а дитина її не знає і плаче, тільки заспокоїться і знов забирає. Як мені треба було іти на день народження до їх родини то дуже вже свекруха наполягала на тому, шоб я дитину на неї лишила. Як? Дитина не знає бабці, як тоді лишити на "чужу" людину? Тут не говориться шо я недовольна бо ми живемо окремо, ні я жити разом ніколи не хотіла і не хочу, але мене вражає їх байдужість. Моя мама закордоном, тато мій щодня на роботу в Тернопіль їздить (зараз дома поки), а сестри також вчаться хто де. Але тато мій буває щотижня раз чи два, а зараз поки дома то майже щодня і сестрички тоже стараються прийти як в Збаражі. А чоловіка сестра (дітей немає) і свекруха то не памятаю коли були, свекор правда заїзжає раз чи 2 в місяць.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення олеся » 17 лютого 2012, 00:05

flower написав: Дитина не знає бабці, як тоді лишити на "чужу" людину?

та то "супер бабця" :%%:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Re: Стосунки із свекрухою

Повідомлення Yummy mummy » 17 лютого 2012, 01:15

Касівочка, я тебе розумію як важко самій з двома малючками (я тут одному не можу дати ради + чоловік вечором дома).....Часом так треба щоб хтось допоміг, а допомоги немає звідки чекати :-( ....
Але повір якщо вона не горить бажанням тобі допомогти і побути зі своїми внучатами - то краще хай і не помагає, бо потім все тобі згадає - і магазин в який вона сходила аж 1 раз і дітей твоїx "яких вона вибавила"....
Касівочка, а ще є від кого чекати допомоги, може брати, сестри чи подруги?

P.S. А в нас все постарому - не спілкуємося взагалі, до сих пір ображається....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення flower » 17 лютого 2012, 01:17

я не вкурсі. чого ображається?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Yummy mummy » 17 лютого 2012, 02:36

Flower Я на 7 сторінці жалілася, так вот ще до сих пір..............
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Shalimar » 17 лютого 2012, 03:01

Касівочка написав:я, щоб виийти в магазин мушу малих збирати з собою, або бігти, поки вони сплять і переживати, чи все нормально і чи не повставали,

жжесть!!!!! А Где Вы живете, в каком районе??
или магазин совсем рядом?..
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення nelly » 20 лютого 2012, 02:05

І в нас до народження малої все було більш-менш холоднокровно полюбовно, правда завжди за нас переживає і коли приїжаємо то пакунки пакує, але постійно ниє що я мучу дитину, правда не знаю чим, то малій типу зимно в квартирі ( в двох сведрах, колготах і махрових носках), то коло муляє прикупанні, то бідна без пустушки і пляшки в яку б можна було б залити кашу і без проблем напхати дитину, короче все що повязано з дитиною -все зле, а в загальному може бути, як добре все таки жити окремо і дякувати Богу нам таки з цим пощастило.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Касівочка » 20 лютого 2012, 22:14

Yummy mummy написав:Касівочка, а ще є від кого чекати допомоги, може брати, сестри чи подруги?

Сестра 2 тижні тому приєдналась до наших лав матусь, то ми тепер до неї частіше їздимо, "помагаємо" ))
Подружки всі, як на зло, далеко живуть - хто на Дружбі, хто в Березовиці, в Кутківцях, на Східному, та й теж мають своїх спиногризів )))) або роботу..
Раз в тиждень можуть прийти чоловікові сестри. Мої батьки після роботи забігають. Короч, як хтось приходить, то бігом "сплавляю" дітисок, і біжу або мити посуду, або їсти готувати ))) Правда, менша так навчилася, шо я весь час біля неї, шо, вибачте, в туалет вийти не можу - зразу крики (((

Yummy mummy написав:P.S. А в нас все постарому - не спілкуємося взагалі, до сих пір ображається....

А моя "супер-бабця" так 10 місяців ображалась, і перший раз побачила меншу малу, коли їй було вже 6 місяців, і то прийшла з таким виглядом, ніби тільки вчора була! Навіть на хрестини до дитини не прийшла..

Shalimar написав:жжесть!!!!! А Где Вы живете, в каком районе??
или магазин совсем рядом?..

На Бамі. Магазин недалеко, метрів 70, але все-одно стрьомно - біжу і думаю, шо там вдома робиться.. Та я вже в принципі звикла все бігом - в душ йду - також сплять, на кухню, але душ в нас окремий, метрів 10 від кімнати, і кухня також (знімаєм кімнату в гуртожитку, а там і кухня, і туалет, і душ спільні, шось типу як в університетських гуртожитках, хто там жив), то коли миюсь - не чути, чи дітиска плачуть, чи нє. Деколи сусідів прошу посидіти або сходити шось купити. Найгірше - з окремою спільною кухнею.. Старша біжить зі мною, а менша сама в хаті не лишиться, то мушу брати її з собою і так з нею на руках і готувати... ((( .. Тут дехто мріє про будинок, а я про СВОЮ квартиру, де тільки ти господиня на кухні, а нє ше 10 чоловік, і ніхто тобі під кришку не заглядає, ні за ким не потрібно витирати - прибирати.. Доречі, в свекрухи є де жити, але вона принципово не хотіла "брати" нас до себе навіть без дітей.. Отаке...
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення Lusik » 20 лютого 2012, 23:29

ЯЯ ось подочитувала і в шоці :%%: :%%: Дівчатка тримайтеся і бажаю вам знайти все ж порозуміння з своїми свекрухами.

В нас правда немає проблем із відвідинми і допомогою.
Як тільки батьки вдома (бо ще всі працюючі), то з малим із привеликим задоволенням залишаться.
І моя мама і чоловікова мама дуже нас люблять і внука(а мої батьки щей внучку) просто безмежно-небо здатні прихилити. Тільки й чекають виходу на пенсію щоб проводити більше часу із внучатами.

Звісно непорозуміння в нас виникають, а що дивно, то частіше із моєю мамою і татом. Бо мама хоче щоб дитина постійно щось жувала, ось навіть сьогодні із нею мала розмову. а тато дуже любить малого тримати на руках і коли він іде додому, то Іллюшка мені руки обриває. постійно з ними сварюсь на рахунок цього. А друга мама дуже розуміюча і не часто виникають з нею якісь непорозуміння.
Але загалом я щаслива :*) :*) , що в мене такі хороші батьки і одні, і другі. І всі непорозуміння , які виникають це лише побутові речі, які забуваються, а почуття залишаються незмінними :heart: :heart:

Можливо якби ми жили разом із тими чи іншими, то було б важче, а так вони ідуть і до наступного разу все стає на свої місця. А прихоять вони часто - мої батьки - 2-3 в тиждень, чоловікові 1-2, бо трішки інший розклад роботи . Ну і ми їздимо до них коли виходить!!!
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей