Yummy mummy написав:Касівочка, а ще є від кого чекати допомоги, може брати, сестри чи подруги?
Сестра 2 тижні тому приєдналась до наших лав матусь, то ми тепер до неї частіше їздимо, "помагаємо" ))
Подружки всі, як на зло, далеко живуть - хто на Дружбі, хто в Березовиці, в Кутківцях, на Східному, та й теж мають своїх спиногризів )))) або роботу..
Раз в тиждень можуть прийти чоловікові сестри. Мої батьки після роботи забігають. Короч, як хтось приходить, то бігом "сплавляю" дітисок, і біжу або мити посуду, або їсти готувати ))) Правда, менша так навчилася, шо я весь час біля неї, шо, вибачте, в туалет вийти не можу - зразу крики (((
Yummy mummy написав:P.S. А в нас все постарому - не спілкуємося взагалі, до сих пір ображається....
А моя "супер-бабця" так 10 місяців ображалась, і перший раз побачила меншу малу, коли їй було вже 6 місяців, і то прийшла з таким виглядом, ніби тільки вчора була! Навіть на хрестини до дитини не прийшла..
Shalimar написав:жжесть!!!!! А Где Вы живете, в каком районе??
или магазин совсем рядом?..
На Бамі. Магазин недалеко, метрів 70, але все-одно стрьомно - біжу і думаю, шо там вдома робиться.. Та я вже в принципі звикла все бігом - в душ йду - також сплять, на кухню, але душ в нас окремий, метрів 10 від кімнати, і кухня також (знімаєм кімнату в гуртожитку, а там і кухня, і туалет, і душ спільні, шось типу як в університетських гуртожитках, хто там жив), то коли миюсь - не чути, чи дітиска плачуть, чи нє. Деколи сусідів прошу посидіти або сходити шось купити. Найгірше - з окремою спільною кухнею.. Старша біжить зі мною, а менша сама в хаті не лишиться, то мушу брати її з собою і так з нею на руках і готувати... ((( .. Тут дехто мріє про будинок, а я про СВОЮ квартиру, де тільки ти господиня на кухні, а нє ше 10 чоловік, і ніхто тобі під кришку не заглядає, ні за ким не потрібно витирати - прибирати.. Доречі, в свекрухи є де жити, але вона принципово не хотіла "брати" нас до себе навіть без дітей.. Отаке...