Глобальні оголошення!

Життя з батьками і окремо - що краще?

Re: Життя з батьками і окремо - що краще?

Повідомлення олята » 07 травня 2013, 12:22

я рік після весілля жилла з батьками. ну як жила. мама вічно на роботі, тато у відрядженях, а я з чоловіком також по роботах. тому ми зустрічалися всі разом рідко. ввечері і то кожен мав свою кімнату, і власний простір. пізніше ми хотіли пожити самі, жили пів року. було класно.....особливо що можні лазити в трусах..
але в нас вже тоді була дитина, а чоловік поїхав на роботу в інше місто, і не було змісту платити за дві хати де живе по-одній людині. тоді ми почали жити разом. було класно.....ми ввечері клали дитину спати і ходили гуляти з чоловіком, тато возив сина в садок, а мама в разі чого могла підстахувати. тепер ми живемо знову окремо, бо ми переїхали жити в Тернопіль......звичайно класно, але навіть сам з друзями нікуди не підеш.....бо нема нікого на кого лишити тепер уже двох дітей. тому тут є свої позитивні моменти, у житті з батьками. правда хата в нас була велика, коли ми жили разом.
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення Sms » 07 травня 2013, 12:59

Переконана на 100% молода сім'я має жити окремо. Це своя держава! Маю досвід спільного проживання з батьками. Так , є свої плюси. Але мінусів більше.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення олята » 08 травня 2013, 14:32

не погоджуюся. ніколи не погоджуся. так окрема держава, але є бітьки яких майже не видно і чути в дома. все залежить від батьків
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення natalun » 08 травня 2013, 16:10

Також притримуюсь думки що для молодої сім"ї краще жити окремо. Ми після одруження відразу жили окремо,були студентами. А коли приїзджали на вихідні чи канікули то навіть по дрібницях всерівно із батьками виникали суперечки.Не так якось висловився, не те зробив всерівно завжди батьки хочуть повчати. Але коли переїхали на ПМЖ в інше місто і народилась дитина то хотілось дуже допомоги батьків.Згодом звикла що розраховувати треба тільки на себе.Завжди і сюди возили з собою донечку із самого народження.Тут є як + і так -,але плюсів вважаю більше.
natalun Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 25 раз.
Подякували: 60 раз.
Діти: дівчинка Ліночка

Повідомлення Sms » 08 травня 2013, 23:54

олята написав:не погоджуюся. ніколи не погоджуся. так окрема держава, але є бітьки яких майже не видно і чути в дома. все залежить від батьків

Основне завдання батьків - виростити і відпустити! То навіщо жити разом, якщо є можливість окремо. Так є ситуації, коли інакше ніяк. Але коли є можливість жити окремо - не розумію навіщо жити разом! :impossible:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 10 травня 2013, 00:17

Я ніколи не хотіла жити з батьками, та й вони, пригадую, ще коли я дитиною була, говорили, що кожна сім"я повинна жити окремо (натякаючи, що нема чого нам зятів сюди приводити). То я й не приводила )) Ми з чоловіком відразу пішли жити окремо. І стосунки з батьками стали після цього тільки кращими :dance:
Лише після народження дитини, бувають моменти, коли я думаю, що з батьками було б легше в побутовому плані. Бо часом або через хатні справи дитина не отримує належної уваги, або я зайнята дитиною, а в хаті срач. Не встигаю я часом всього :pardon: Але все одно до батьків не пішла б жити. А в невістки то й мови нема :nea:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення natalun » 10 травня 2013, 07:58

TaniaPicaSSo погоджуюсь на всі 100%, так хочеться допомоги коли народиться дитина але згодом звикаєш і сама все встигаєш.Коли інші мамочки які живуть із батьками запитують ну як ти сама все встигаєш, а по іншому і ніяк ніхто не зробить за мене мою роботу.
natalun Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 25 раз.
Подякували: 60 раз.
Діти: дівчинка Ліночка

Повідомлення Ulkanet » 11 травня 2013, 18:54

олята написав:не погоджуюся. ніколи не погоджуся. так окрема держава, але є бітьки яких майже не видно і чути в дома. все залежить від батьків

то просто ти жила в СЕБЕ в дома, а пішла б в невістки - то співала б іншої пісні :ha:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Marichka » 11 травня 2013, 23:19

А мені здається,що в плані роботи,то вдома чи в невістках я б більше працювала.Моя мама взагалі не засне,якщо не помита посуда чи взуття чи ще щось,а ми з чоловіком дивимось на все простіше і можемо дозволити собі подивитись фільм,навіть якщо щось не зроблено.
Я однозначно проти жити з батьками.Ми жили в набагато гірших умовах,ніж у нас вдома,але були щасливі і не мали жодного разу настальгії за домом.Тепер разом напевно не змогли б.Але в нас такі батьки,що і хотіли б,щоб ми жили окремо-так мені виглядає.А стосунки,то точно на відстані кращі.
В мене були дуже важкі пологи і після-важкий період(по здоровї)але вдома була менше тижня і то через хрестини-ми "втікали",щоб бути окремо.Я,якщо чесно,навіть не дуже розумію,як то дуже потрібна допомога.Потрібно просто собі менше планувати,робити необхідне,а не вишивати цілий день,а дитину на бабцю
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Ameli » 11 травня 2013, 23:30

Ех народ. я б воліла сама все робити і вирішувати...але не виходить так як хочеться. ще я колись казала що з моїм характером з свекрухою жити не зможу..я не можу але живу, тай такі то пироги. Однозначно молодим потрібно жити окремо, щоб вирішувати Разом проблеми, ділитися радощами обговорювати роботу і успіхи дітей а не забирати увагу на себе бо я сама (свекруха) і тим самим хоч не хоч танцюй під її дудку. :dash: Я ТАК ХОЧУ ЖИТИ ОКРЕМО ЩО ЦЕ ПРОСТО МЕНІ ВЖЕ СНИТЬСЯ...на жаль просинаюся там де і була. так що якщо ви живете Окремо То ВИ ЩАСЛИВІ ЛЮДИ.
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість