Глобальні оголошення!

Стосунки із свекрухою

Re: Стосунки із свекрухою

Повідомлення Liza » 24 листопада 2011, 18:06

в нас теж часом получаються якісь дії наперекір мені. з недавнього: попереджую, що зараз будемо їсти, а через кілька хвилин вона каже дитині (2 р. і 2 міс.) "Зараз мама тобі дасть сиру" (сир вже лежав на столі, але дитина мала їсти СУП, то ж сиром перебивати апетит не хотілося би. но нєт же, моє пояснення про те, що не варто дитині було цього казати, бо дитина має зараз їсти суп, викликало нерозуміння: "то тут вже й неможна нічого сказати...". ненавиджу ці узагальнення - їй ніхто не казав взагалі НІЧОГО НЕ КАЗАТИ). потім дитина "концертував", відмовляючись від їжі, що в сумі з ображеністю свекрухи мене довело до сліз.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Любов » 24 листопада 2011, 22:25

ой, і моя мене сьогодні "довела", злюсь на неї страшно. але водночас розумію, що завтра все забудеться і знову все буде добре. як той її клімакс вже дістав :niger: , кажу щоб пила якісь заспокійливі, то не реагує.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення eney » 24 листопада 2011, 22:55

Любов о, я нині не одна перемовилась словечком з тмамою))) але то через сестру, мій малий спав і я попросила сестру подивитись за ним а сама хотіла збігати на ринок карнізи купити шоб ремонт вже до суботи заківчити, то Маша сказала а шо, то вже так тре, шо не можна почекати? а мене вже від того ремонту тіпає, мало шо сама все рблю, майже все з нашого гаманця куплено то навіть приглянути за дитиною сплячою впадло. я малого розбудила і поперлась з ним.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Alisa » 24 листопада 2011, 23:46

Любов написав:ой, і моя мене сьогодні "довела", злюсь на неї страшно. але водночас розумію, що завтра все забудеться і знову все буде добре. як той її клімакс вже дістав :niger: , кажу щоб пила якісь заспокійливі, то не реагує.

Люба. не реагуй ти.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Alisa » 24 листопада 2011, 23:53

Я взагалі вважаю, якщо вже обставини склалися так, що живеш зі секрухою, то треба просто не реагувати. Сваритися = собі дорожче.
Старі жінки часом тими сварками живляться - як від розетки.
Подумки вибудувати стіну ввічливості, через яку ніякий свекрушин комент не прорветься.
"Прошу.. ви щось казали...ой задумалась... не почула..."
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення irinka » 04 грудня 2011, 15:40

Читаю і просто дивуюся :shock: як добре, що я не живу разом з свекрухою :гуд: а то довела б напевно :o а я щей не з таких що будуть тихенько сидіти і мовчати :x :evil: тай приходить вона до нас раз на півроку. Так що ми з нею мирно живемо :-| ;-)
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення ксю » 04 грудня 2011, 22:07

Ми теж жили з свекрухою це просто жах. Зарез живемо в квартирі моїх батьків але відносини вже зіпсовані вона постіно намовляла мого мужа. Але найгірше було коли я була вагітна в мене був жахливий токсикоз особливо ранком а вона постійно відкривала кухню і готовила те відчого мені було дуже погано я просиналась і відразу до ваної з жахливю тошнотою, а ще на роботу. Просила молила не жарити ту цибулю на олії а вона навмисно кожного ранку це робила.
ксю Офлайн

Повідомлення irinka » 04 грудня 2011, 22:52

ксю написав: Просила молила не жарити ту цибулю на олії а вона навмисно кожного ранку це робила.

твоя свекруха напевно спеціально таке робила, щоб поскоріше вас з чоловіком вижити :crazy: і бачу таки добилася свого, якщо ви зараз живете у твоїх батьків :emphaty:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Yummy mummy » 28 грудня 2011, 01:30

А в нас сьогодні "апять 25" :niger:
Перехвалила я свою свекруху, тільки й встигла сказати що останнім часом в нас все ок....Ну і не без того що я прикладаю масу зусиль щоб все було добре, просто реально шкода чоловіка через оті наші неполадки.Тому я пообіцяла собі бути максимально стриманою і пофігістичною......
Але сьогодні вона знову пробувала мене вивести :evil: ....
Ситуація знову склалася на основі харчування дитини.....Почалося з того що скільки вже можна годувати грудьми, що мол до армії зібралася годувати :x .......Відповіла я на диво спокійно (хоч реально , це питання вже достало) "що малому ще й 1.5 рочки немає, скільки буде потрібно для дитини - стільки і буду годувати".......
Потім каже , я пельмені зварила - погодуй малого......Кажу ні , дякую ,він не голодний, тільки шо кашку поїв і маминим молочком запив, та й пельмені не вважаю корисними для дитини.....
Питання " а чому не корисні ?"
Кажу а шо ж там корисного - тісто чи фарш не понятно який.....
Не встигла відійти і на 2 хв, як захожу на кухню а вона мені "а ми пельменьчики їли" :dash: .....
Я чуть не впала, кажу - " як це ви їли пельменьчуку як мама не дозволила".....
А вона -"та ми тільки трошки" :omg: ......
Мене заціпило, так як сваритися і кричати я не хотіла (просто згадалася минулорічна сварка якраз перед різдвяними святами і потім піврічна перерва в спілкуванні), а нічього спокійного і хорошого я сказати не могла, то я просто зробила кислу морду і промовчала :( ......
Коли вже пішли від них, розказала все чоловіку, то він позвонив до неї, і спитав чому вона не прислухається до моєї думки а робить все навпаки.....
Просто це був не перщий випадок, навіть при ньому (чоловіку), коли ми обидвоє казали не давати цукерки, рівно через 30сек. після нашого НІ - вона пхала цукерку Владу за нашою спиною :dash: ......Тоді я гаркнула, але бачу мало, не дійшло :evil: .......
Як поступати в таких сутуаціях?
І ще пліс , може хтось має гатрні статті на рахунок дитячого харчування, що можна і що не можна маленьким діткам....І до чього може призвести вживання дорослої їжі, (такої як ті ж пельмені, ковбаси) для таких маленьких діток......
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Перлинка » 28 грудня 2011, 01:34

Yummy mummy

від двох домашнів пельменів в півтора року ,якщо це в гостях в бабусі раз в пятирічку,йому нічого не буде,не варто було так нервуватись

хоча то шо вона за твоєю спиною,після заборони,мене б тоже вивело
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей