А в нас сьогодні "апять 25" :niger:
Перехвалила я свою свекруху, тільки й встигла сказати що останнім часом в нас все ок....Ну і не без того що я прикладаю масу зусиль щоб все було добре, просто реально шкода чоловіка через оті наші неполадки.Тому я пообіцяла собі бути максимально стриманою і пофігістичною......
Але сьогодні вона знову пробувала мене вивести :evil: ....
Ситуація знову склалася на основі харчування дитини.....Почалося з того що скільки вже можна годувати грудьми, що мол до армії зібралася годувати :x .......Відповіла я на диво спокійно (хоч реально , це питання вже достало) "що малому ще й 1.5 рочки немає, скільки буде потрібно для дитини - стільки і буду годувати".......
Потім каже , я пельмені зварила - погодуй малого......Кажу ні , дякую ,він не голодний, тільки шо кашку поїв і маминим молочком запив, та й пельмені не вважаю корисними для дитини.....
Питання " а чому не корисні ?"
Кажу а шо ж там корисного - тісто чи фарш не понятно який.....
Не встигла відійти і на 2 хв, як захожу на кухню а вона мені "а ми пельменьчики їли"

.....
Я чуть не впала, кажу - " як це ви їли пельменьчуку як мама не дозволила".....
А вона -"та ми тільки трошки" :omg: ......
Мене заціпило, так як сваритися і кричати я не хотіла (просто згадалася минулорічна сварка якраз перед різдвяними святами і потім піврічна перерва в спілкуванні), а нічього спокійного і хорошого я сказати не могла, то я просто зробила кислу морду і промовчала :( ......
Коли вже пішли від них, розказала все чоловіку, то він позвонив до неї, і спитав чому вона не прислухається до моєї думки а робить все навпаки.....
Просто це був не перщий випадок, навіть при ньому (чоловіку), коли ми обидвоє казали не давати цукерки, рівно через 30сек. після нашого НІ - вона пхала цукерку Владу за нашою спиною

......Тоді я гаркнула, але бачу мало, не дійшло :evil: .......
Як поступати в таких сутуаціях?
І ще пліс , може хтось має гатрні статті на рахунок дитячого харчування, що можна і що не можна маленьким діткам....І до чього може призвести вживання дорослої їжі, (такої як ті ж пельмені, ковбаси) для таких маленьких діток......