Глобальні оголошення!

Життя з батьками і окремо - що краще?

Re: Життя з батьками і окремо - що краще?

Повідомлення гра з вогнем » 07 липня 2012, 02:26

я буду за свого переживати.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Ludmila » 07 липня 2012, 13:01

Звісно, що всі батьки чи майже всі, переживають за своїх дітей, чи то їм 10 років, чи 40 і більше, просто я вже теж думала - головне давати їм свободу приймати рішення в житті самостійно, не втручатись в особисте життя, давати поради на їхнє прохання, бути мудрими батьками. Це складно))
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення Virchik » 13 липня 2012, 20:36

Ми живемо з моєю мамою, батько помер. Я взагалі не у являю як би не мама, як би я справлялась.
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 169 раз.
Подякували: 272 раз.
Діти: доця Анастасія

Повідомлення Shalimar » 14 липня 2012, 01:08

гра з вогнем написав:я буду за свого переживати.

ну и переживай
молча)
себе там в своей квартире)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення mari » 14 липня 2012, 13:14

Мій чоловік -наймолодший з 3-х синів в 13 років поїхав вчитись і так не повернувся щоб жити назад з батьками, так вийшло і ніхто з мамою не живе, хоч їй вже 73 роки, от на канікули приїжджають, і в гості ходять.За кордоном так прийнято. Винаймати за гроші але не жити разом.
Ми жили з моїми батьками перші 3 роки, мені було добре, але мало місця, рано чи пізно потрібно іти жити окремо. Відділення мусить бути.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Natalinda » 14 липня 2012, 15:16

А якщо немає грошей на винаймання? То що як помруть батьки відбудеться відділення?
Оце "мусить бути" як виговор звучить(((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення бережаночка » 14 липня 2012, 19:19

живемо з мамою Зараз капєц як виручає,коли дітей вже двоє.І при відсутності татка всю світлу частину доби мамина допомога дуже відчутна
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення КлубНіка » 14 липня 2012, 20:10

Я ,впринципі, незнаю що таке жити з батьками. Бо після весілля ми з моїми батьками жити всього лиш 2-а тижні. І то ті 2 тижні то були сплошні виставляння і підготування до переїзду ,то промайнули вони дуже швидко. Звикла я справлятися сама і навіть коли малий родився непотребувала фактично допомоги, навпаки вона мене нервувала і напрягала. Незнаю як там буде далі, коли буде 2-є малюків, але чомусь мені здається що знову буду всіх відганяти від себе))) Знаю лиш одне, в мене дуже хороші мама і свекруха, але жити ні з тою ,ні з іншою під одним дахом я б незмогла)))
КлубНіка Офлайн

Повідомлення ЗІрка » 14 липня 2012, 22:50

думаю якщо з мамою жилося нормально до одруження, то і після має бути не зле, з допомогою чи без. фізично ж людина до багатьох речей звикає. як наловчиться сама справлятися - то наче й не треба нікого, а як звикла що під руками ще хтось є, бодай на хвильку - то трохи страшно лишитись самому.
ми якраз плануємо переїзд - переживаю, що мені просто буде скучно, без батьків та молодшої сестри. чоловік цілими днями на роботі (часто без толку)...
всюди є плюси і мінуси, я прагну для своєї сімї найкращого - тому згодилася на "відлучення" :confused:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення КлубНіка » 14 липня 2012, 23:24

ЗІрка написав:думаю якщо з мамою жилося нормально до одруження, то і після має бути не зле

Зле чи не зле то в кожного індивідуально, а от конфлікти різного характеру виникають точно частіше коли живеш з батьками. Бо одна справа коли до мене батьки прийшли в гості, щось сказали, щось порадили (особливо це стосується того часу коли вже є діти) я помахала головою, сказала "так-так! ", вони за двері, а я всерівно роблю по свому. А інша, коли живуть всі вкупі і контролюють кожен крок і виконання. Ну і як кажуть, в своїй хаті я господиня, і порядки маю свої. Тай от особисто в мене було так що до весілля, я не надто пхалась в якісь господарські справи, робила те що казала мама і як вона казала, тому в цьому в нас конфліктів з мамою не було .А після весілля я в цьому плані сильно помінялась, я нехочу щоб мені хтось вказував як і що в мене має лежати, і що я маю варити. тай чоловік мій би з моїм татом наніц розлінився :ha: А так зразу привикли все разом робити :working: :cleaning:
КлубНіка Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей