Глобальні оголошення!

Стосунки із свекрухою

Re: Стосунки із свекрухою

Повідомлення гра з вогнем » 23 листопада 2011, 02:06

домашні_клуші_на_фессти_не_їздять ;-)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення happymami » 23 листопада 2011, 02:11

Перлинка :P Я можу бути як вредною каргою, так і щирою тьотькою. ХЗ, як там буде далі))) Всьо залежить тільки від настрою. І від мого Юрчика :-| :heart: :heart: :heart:

Гра, пишу в нинішньому часі. Щас фестів практично нема. А якшо є - я забиваю болт на них іти :grin: . Джаз-Без - забила, Театральні вечори - впадло, семінар у Франику - впадляк ;-) . На крайняк їду лише туди, куди планувала їхати ше до великої осінньої втоми :tipok:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Lusik » 23 листопада 2011, 02:56

Моя свекруха,хоча я її так майже ніколи не називаю, лише щоб відрізнити від своєї мами, чекала разом із моїми батьками ввесь час поки я народжувала. І потім тиждень в лікарні після КР вона на пару із моєю мамою сиділи вдень біля нас з Іллюшкою, а на вечір приходив наш татко і їсти приносила, і після повенення додому брала тиждень відпустки і допомагала вдома.
Взагалі в нас із нею стосунки дуже хороші-дійсно як мама з дочкою. Вона мене так і визнає дочкою, бо завжди її хотіла , а в неї два сини :)
Мені інколи з нею легше і простіше спілкуватися ніж із рідною мамою в якої досить специфічний характер :x :evil: , але я їх обох люблю по-своєму ;-)
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення ЗІрка » 23 листопада 2011, 13:31

і в мене друга мама чудова. тяжке життя мала, то хвора мама на руках і дитина мала, то чоловік непутящий. все завжди сама. і досі все встигає, по 10 уроків в училищі, городи, кухня... золті руки і серце :heart:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Перлинка » 23 листопада 2011, 14:27

мене при останній зустрічі свекруха обізвала свиноматкою і т.д. :lol:

потім багато раз дзвонила,просила пробачення,бо чоловік в ту ж хвилину зібрав монатки сказав що більше не приїдем до неї

я не образилась , знаю шо то не від злості а від глупості старчєскої.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення happymami » 23 листопада 2011, 15:45

Перлинка написав:свиноматкою і т.д.

тіпа бо в тебе ВСЬОГО ЛИШЕ троє дітей? Прикидаю. як би вона казала. якби в тебе було п'ятеро. А вона у тебе з села?
Особисто я би теж намагалася не ображатися, бо то явно видно, шо людина або малоосвічена, або в селі без виховання росла, шоб таке говорити...

То ви так більше і не приїжджали? Вона хоч найменшого внука бачила після того чи вже ні?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення oksana.tesliuk » 23 листопада 2011, 21:29

Перлинка написав:мене при останній зустрічі свекруха обізвала свиноматкою і т.д. :lol:

ти ж вроді раніше писала, шо у вас з нею все ОК - поважає, боїться, шоб не кинула її сина... :shock:
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Перлинка » 23 листопада 2011, 23:29

happymami написав:
Перлинка написав:свиноматкою і т.д.

тіпа бо в тебе ВСЬОГО ЛИШЕ троє дітей? Прикидаю. як би вона казала. якби в тебе було п'ятеро. А вона у тебе з села?
Особисто я би теж намагалася не ображатися, бо то явно видно, шо людина або малоосвічена, або в селі без виховання росла, шоб таке говорити...

То ви так більше і не приїжджали? Вона хоч найменшого внука бачила після того чи вже ні?

ми бачимось раз на місяць,приїжджаємо по справах ,яка ж вона сільська ,як чоловік росіянин,звідки в селі москалям взятись? ,шось у тебе хеппімамі не вірні стереотипи до чого тут взагалі селяни :crazy: :) ?
я би не хотіла вдаватись в деталі,але проблеми нема ,проблема лиш в тому шо бабуська вже старенька і гонить трошки ,я на це не звертаю уваги :)

а ше коли вона взнала шо я втретє вагітна то назвала нас кроликами
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Галина » 24 листопада 2011, 08:57

В мене з моєю непорозуміння в плані виховання дітей, вона все робить наперекір мені. Я прошу дитину вдівай колготочки, а вона бігом вдіває бо дитина ще малесенька (4,5 роки!!!) і треба її вдягати, бо вона своїх дітей до 3-го класу вдягала і взувала. Прошу збери іграшки, а вона хай мама збирає, ти ще маленька! Як тільки мала має їсти, вона їй або цукерки або печиво всуне, а потім каже та я не знала що вона вже їсти має. І так багато всякого.
Ми мол молоді дурні нічого не вміємо і не знаємо, а вона вже з досвідом, 2-х дітей виховала.
Але я мовчу, чогось мене так виховали старшим не перечити і не грубити, то ми й не сваримося. Всі такі проблеми рішає з нею мій чоловік.
А в пологовий з другою малою навіть не планувала приходити, за 6 днів які я там відлежала вона аж 2 рази зателефонувала!!!
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення loljka » 24 листопада 2011, 13:58

ну і моя теж трохи з привітом,але загалом нормальна))) :clapping: пробувала спочатку пхатися в сімейне життя,але чоловік поставив на місце і більше без дзвінка в гості не приходить :grin:
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Heise IT-Markt [Crawler] і 1 гість