Глобальні оголошення!

Берегиня домашнього вогнища

Re: Берегиня домашнього вогнища

Повідомлення Natalinda » 25 червня 2012, 01:19

Я шось читаю-читаю і не пойму нічого
Тре справді визначення спершу дати.

В моєму розумінні берегиня без сніданку/обіду/вечері - то не берегиня
А сніданок на скору руку - то не сніданок від берегині
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Перлинка » 25 червня 2012, 01:21

oksana.tesliuk написав:тоді 2/3 (або й більше) жіночого населення України - берегині ))))))))))
і, якщо слідувати логіці викладеного, вони всі мали б бути нещасливими у шлюбі
якась сумна статистика виходить...

я думаю що нещасливі у шлюбі навіть більше ніж 23 жіночого населення України.Зауваж ,те що ці жінки заробляють мало ,не значить що їхні гроші на бюджет абсолютно не впливають.Інакше 23 сімей України можна назвати заможними сімями,тобто такими де заробітків чоловіка вистачає настільки,що жінка може собі дозволити або не працювати,або працювати і мало заробляти.Але ж такого нема,бо якщо мені не зраджує память більшість нашого населення знаходиться таки за межею бідності.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 25 червня 2012, 01:21

это кому так?
мой хочет, чтобы его жена была акулой в бизнесе, а не "только себе на трусы")
ну вот такие женщины его прут
особый характер, поведение, стиль жизни..
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 25 червня 2012, 01:22

Перлинка, давай визначення
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 25 червня 2012, 01:24

Добре,Наталінда.Цікаво який сніданок від берегині?
у нас є тема ,чим ви снідаєте.Більшість наших форумчанок берегині,які на сніданок готують вівсяну чи якусь іншу кашку,яєшню або бутіки,чи зовсім не снідають.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 25 червня 2012, 01:24

Shalimar написав:Перлинка, давай визначення
Я вже давала
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення oksana.tesliuk » 25 червня 2012, 01:28

Перлинка написав:
oksana.tesliuk написав:тоді 2/3 (або й більше) жіночого населення України - берегині ))))))))))
і, якщо слідувати логіці викладеного, вони всі мали б бути нещасливими у шлюбі
якась сумна статистика виходить...

я думаю що нещасливі у шлюбі навіть більше ніж 23 жіночого населення України.Зауваж ,те що ці жінки заробляють мало ,не значить що їхні гроші на бюджет абсолютно не впливають.Інакше 23 сімей України можна назвати заможними сімями,тобто такими де заробітків чоловіка вистачає настільки,що жінка може собі дозволити або не працювати,або працювати і мало заробляти.Але ж такого нема,бо якщо мені не зраджує память більшість нашого населення знаходиться таки за межею бідності.

переконала )))
іду спати )))
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Перлинка » 25 червня 2012, 01:29

oksana.tesliuk написав:якщо жінка є берегинею, їй подобається нею бути, і вона вважає, що інше їй так добре не вдаватиметься, то в ідеалі чоловік мав би це прийняти і пригадати за що саме він її так сильно любив, що аж покликав під вінець
і так само й жінка повинна прийняти чоловіка таким, яким він є насправді, якщо вона й далі хоче з ним жити

Ну якшо наприклад чоловік такий як у Шалімар,який хоче акулу,а вона хоче бути берегинею.

Я до речі тоже хочу бути берегинею,просто я собі цього дозволити не можу.Але чомусь мій чоловік не зважає на мої бажання.

Ну як би то сказати,він мене працювати ніколи не заставляв,але альтернатива полягає що я маю вдовільнитись мінімумом,бо йому особисто нічого не треба,відповідно і в нас не має бути потреб.
Востаннє редагувалось Перлинка в 25 червня 2012, 01:32, всього редагувалось 1 раз.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 25 червня 2012, 01:31

Так тебе он Шалімар не перший раз про визначення питає)))
Я написала що для мене НЕ берегиня, з цого випливає що для мене ті хто снідають ПОСТІЙНО бутіками на скору руку то не берегині.

Берегиня встане раніше на годину і зробить те чим люблять снідати в сімї: комусь свіжа випічка, комусь фреш)))
Для мене берегиня домашнього вогнища - то та котра лише вогнищем і займається, а робота для неї неважлива і непотрібна.
Те що пишеш ти для мене нормальна різностороння дружина.

Але тут дуже важко говорити бо для кожного є свої потреби і те що приміром влаштовує мого чоловіка в мені, може категорично не влаштовувати приміром твого чоловіка)))
То перше тре їх попитати шо для них берегииня і шо їм тре)))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Shalimar » 25 червня 2012, 01:33

Перлинка написав:Ну якшо наприклад чоловік такий як у Шалімар,який хоче акулу,а вона хоче бути берегинею.

п.с. берегиней быть не хочу, а акулой еще не пробовала )
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей