Я шось читаю-читаю і не пойму нічого
Тре справді визначення спершу дати.
В моєму розумінні берегиня без сніданку/обіду/вечері - то не берегиня
А сніданок на скору руку - то не сніданок від берегині
oksana.tesliuk написав:тоді 2/3 (або й більше) жіночого населення України - берегині ))))))))))
і, якщо слідувати логіці викладеного, вони всі мали б бути нещасливими у шлюбі
якась сумна статистика виходить...
Я вже давалаShalimar написав:Перлинка, давай визначення
Перлинка написав:oksana.tesliuk написав:тоді 2/3 (або й більше) жіночого населення України - берегині ))))))))))
і, якщо слідувати логіці викладеного, вони всі мали б бути нещасливими у шлюбі
якась сумна статистика виходить...
я думаю що нещасливі у шлюбі навіть більше ніж 23 жіночого населення України.Зауваж ,те що ці жінки заробляють мало ,не значить що їхні гроші на бюджет абсолютно не впливають.Інакше 23 сімей України можна назвати заможними сімями,тобто такими де заробітків чоловіка вистачає настільки,що жінка може собі дозволити або не працювати,або працювати і мало заробляти.Але ж такого нема,бо якщо мені не зраджує память більшість нашого населення знаходиться таки за межею бідності.
oksana.tesliuk написав:якщо жінка є берегинею, їй подобається нею бути, і вона вважає, що інше їй так добре не вдаватиметься, то в ідеалі чоловік мав би це прийняти і пригадати за що саме він її так сильно любив, що аж покликав під вінець
і так само й жінка повинна прийняти чоловіка таким, яким він є насправді, якщо вона й далі хоче з ним жити
Перлинка написав:Ну якшо наприклад чоловік такий як у Шалімар,який хоче акулу,а вона хоче бути берегинею.
Повернутись до Сімейні стосунки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей