Глобальні оголошення!

Жити для дитини? Чи все ж для себе?

Re: Жити для дитини? Чи все ж для себе?

Повідомлення Nymydora » 18 квітня 2012, 01:17

А хз, як воно краще. З одного боку, жалію, що вийшла так рано на роботу. А ще чоловік "помагає", мол ти через свої амбіції не приділяєш дитині уваги, треба було сидіти до 3 років, а тепер он давай, роби щось, бо дитина в 2,6 ще досі в штани пісяється. А ще пішли до психолога, а вона з порога: "та дитина аж пісяється, так мами хоче". Коротше, мать-єхідна. А з другого боку, не впевнена, що якби можна було би все повернути, я би сиділа ті три роки вдома.
Не знаю, як мами можуть працювати вдома - я не можу. Мені малий не дає, стоїть, фактично, за спідницю тримає. А коли спить - то хочеться не працювати, а просто відпочити.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Перлинка » 18 квітня 2012, 01:24

Nymydora написав:а тепер он давай, роби щось, бо дитина в 2,6 ще досі в штани пісяється. А ще пішли до психолога, а вона з порога: "та дитина аж пісяється, так мами хоче".

Я на роботу не ходила,але памперс зняла малому в 2,5 роки і до трьох ше час від часу були ексцеси ,навіть тепер деколи як хворіє ,взагалі не бачу в тому проблеми.Хіба є якісь чітко прописані норми як воно має бути насправді ,і шо у кожної дитини так і не інакше?Якщо й є ,то такий вік ще допускає відхилення.Мене дивує що лікарі ,психологи з цього роблять проблему.Горє от ума шо називається.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Nymydora » 18 квітня 2012, 01:26

ТАк там проблема не в тому, що пісяється, а що не проситься, як затявся.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Перлинка » 18 квітня 2012, 01:27

Nymydora написав:ТАк там проблема не в тому, що пісяється, а що не проситься, як затявся.

а чим перше від другого відрізняється?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Nymydora » 18 квітня 2012, 01:29

НУ, якби він забував час від часу, наприклад. А то ж він просто ігнорує або вже по факту: мама, я пісяю... Я вже так змучилася від того перевдягання і витирання калюж, що готова повірити, що нас треба лікувати...
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Yummy mummy » 18 квітня 2012, 01:41

Ой Нимидорка, твій Денис сама що не є нормальна дитинка....Не робіть проблем там де їх не має....
Я тоже думаю що в нас будe затяжний туалетний ритуал.....Вон нам скоро 1.10 і ми взагалі не признаємо горшка, навіть просто сісти на нього не хоче, a я тільки встигаю памперси міняти , калюжі витирати і матрас сушити....Ну і нічьо, я ні на грам не думаю що в нас є якісь відхилення....Ну чомусь поки не хоче він горшка - ну і ладно , будемо чекати.....Якраз сьогодні говорила з сyсідкою, то її внучок до 3-ох горшка не признавав, зато в 2,5 щебетав так що всі дивувалися що він дуже гарно говорить.....Так що все індивідяльно.....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Nymydora » 18 квітня 2012, 01:42

:sad: :sad: :sad:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Yummy mummy » 18 квітня 2012, 01:46

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Nymydora » 18 квітня 2012, 01:50

Ладно, проїхали... а то тема не в той бік звернула. Я не вмію і не можу зараз нічого змінити в силу слабкості свого характеру. А якщо в тему, то попри все я вважаю, що мама це не діагноз і мама теж людина, яка має право на реалізацію. Якщо мамі добре вдома - респект і уважуха. Якщо в мами шило в дупі, то, як казала одна моя колишня клієнтка, я рада, що можу приїхати на батьківські збори на джипі і моя дитина гордиться мною.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 18 квітня 2012, 01:55

А може дитину вже просто задовбали тим горщиком. Дуже акцентують увагу. От він і затявся. Найкраще заспокоїтись. І на деякий час забути. Відловлювати, садити, і не акцентувати. І хвалити якщо сам прояве ініціативу. І все буде нормально. Хлопчики мають повне право до трьох не дружити з горщиком. Дівчата трохи швидче розуміють.
Тут видно роздратування родини на калюжі в хаті. І от наше дурне "як Ваш ще пісяється, ая-яй, а от наш.... вже від народження порсився, вірші писав, і букви знав..... " І до татів, бабусь, дідусів, та інших підкрадається таке пакосне звіря, як жаба. І дуже зручно знайти виного. На кому можна все це зірвати. Ну а чому не подобається чоловіку дружина, яка не тільки знає що таке горщи, а ще є і реалізованою в професійному плані, тут ще добре треба подумати. Може в нього самого якісь комплекси.
А страдає бідний Денис, бо його тереризують горщиком.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей