Перлинка » 04 грудня 2010, 22:36
Моїй свекрусі 80 років,у неї є онука моя ровесниця.Тому звісно що був такий період ,коли відносилась до мене як до молодої дурної зеленої ні на що не здатної,тепер заповажала.Але завжди дуже переживала ,щоб ми добре жили,жоб не сварились,щоб я не лишила її сина,тому переважно мені поступалась,навіть якщо чимось була незадоволена,то поворкає і перстане.Мені подобається що вона легка ,весела і не злопамятна бабулька,можна сказати навіть люблю її.
Як і всі старі люди зі своїми заморочками,роповідає мільйон раз одні і ті ж історіїї,любить передачі з Нагієвим та Запретная зона,не любить ,коли в хаті вікна відчинені ,а ще любить довго зберігати продукти, якби жили разом,то певно були б непорозуміння.А так як ми бачимось не часто(раніше ходили щонеділі на обід,зараз рідше,бо вона тепер з донькою та онукою живе,то думаємо,що їй не так самотньо) то тим більше все можна стерпіти
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)