Глобальні оголошення!

Стосунки із свекрухою

Re: Стосунки із свекрухою

Повідомлення мешканка » 25 серпня 2010, 14:56

в нас після народження дітей все теж пішло шкереберть. Не стільки зі свекрухою, а, взагалі, з батьками в цілому. І не стільки через догляд, як через виховання дітей. Це і призвело до того, що ми роз"їхались...зате тепер я-найраща невістка і діти мої найкраще виховані! Ось так :congratulate:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 04 грудня 2010, 22:36

Моїй свекрусі 80 років,у неї є онука моя ровесниця.Тому звісно що був такий період ,коли відносилась до мене як до молодої дурної зеленої ні на що не здатної,тепер заповажала.Але завжди дуже переживала ,щоб ми добре жили,жоб не сварились,щоб я не лишила її сина,тому переважно мені поступалась,навіть якщо чимось була незадоволена,то поворкає і перстане.Мені подобається що вона легка ,весела і не злопамятна бабулька,можна сказати навіть люблю її.
Як і всі старі люди зі своїми заморочками,роповідає мільйон раз одні і ті ж історіїї,любить передачі з Нагієвим та Запретная зона,не любить ,коли в хаті вікна відчинені ,а ще любить довго зберігати продукти, якби жили разом,то певно були б непорозуміння.А так як ми бачимось не часто(раніше ходили щонеділі на обід,зараз рідше,бо вона тепер з донькою та онукою живе,то думаємо,що їй не так самотньо) то тим більше все можна стерпіти
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: Жаліємось :( 2

Повідомлення Yummy mummy » 05 квітня 2011, 23:03

Приходила сьогодні в гості свекруха ...
Невстигла я відвернутися,як вона малому цукерку дає :x ,я як побачила кажу "Ви шо!,шо ви йому даєте! Неможна,він толком крім циці нічього не їсть тим білше цукерки..." а вона - "цукерка ж шоколадна, з згущьонкою і без горішків :crazy: " ....Ну і шо ти скажеш,а потім питається ,чього я малого з нею ніколи не лишаю навіть на пару хвилин :dash: ...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Re: Жаліємось :( 2

Повідомлення TanenRom » 05 квітня 2011, 23:06

Yummy mummy розумію, тримайся - головне що ви окремо живете ;-)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення oksana.tesliuk » 05 квітня 2011, 23:41

В нас з чоловіковою мамою усі 12 років були чудові стосунки - бачились 2-3 рази на рік, бо вона живе на Рівенщині. Образилась і насварилась я на неї лише раз, коли вона нагодувала малого потай від мене цукерками (намагалась купити його любов), а він після того 2 дні рвав. Потім завжди перепитувала, чи можна його чимось пригостити. А в жовтні минулого року ми похоронили її - рак. Я ще встигла повідомити їй про те, що чекаємо поповнення. Вона була дуже задоволеною з того.
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Yummy mummy » 05 квітня 2011, 23:42

TanenRom написав:головне що ви окремо живете ;-)

То точно :) ,мені раз в два тижні її хватає :crazy: ...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення mala-karta » 06 квітня 2011, 00:38

оце, дівки, читаю вас - ідеальна у мене свекруха ;-)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Melisa » 08 травня 2011, 11:52

вчора зайшла в ЦУМ, дивлюсь на шарфи. Приходить ще одна жінка десь під 50-55 з якоюсь молодою жінкою. Я так зрозуміла, що та старша пані добре знайома з продавцем. Ну і починається розмова.
Продавець (жінка): - О, привіт.... А то шо, твоя невістка?
Жінка старшого віку: - Та нє, ти шо? Я з невісткою в магазини не хожу... на неї дуже багато грошей іде... :!: :?: :!:
Я посміхнулась. Вийшла з магазину і думаю собі. От як то є "багато грошей іде". А може та невістка і не хоче нічого? А їй нав"язують свою думку, а потім ше й примовляють, шо мол, неекономна. От не знаю, як би відреагувала, якби почула від своєї таке. :?
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення mala-karta » 08 травня 2011, 16:13

:?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Саша » 08 травня 2011, 17:50

в мене свекруха в 10 раз краща за маму. Люблю її, як рідну. З святом тебе, моя хороша!!!
Саша Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість