Глобальні оголошення!

ПРИЗНАЄМОСЬ В ЛЮБОВІ. Любов- що це???

Re: ПРИЗНАЄМОСЬ В ЛЮБОВІ. Любов- що це???

Повідомлення mari » 20 жовтня 2011, 21:41

Про любов- просто і по-справжньому
http://www.youtube.com/watch?v=HU_2N44c ... _embedded#!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 25 жовтня 2011, 22:28

А коли і кому ви недавно зізнавалися у коханні?! Якщо давненько не говорили "Я тебе люблю", треба виправлятися!) Вибираємо визнання будь-якою мовою і вперед!)
1. Абхазький - Сара бару бзія бзой!
2. Арабська - Ана ахебек, Ана ахебекі!
3. Адигейський - Се Ори плегун!
4. Алтайський - Мен сені Турар!
5. Албанська - Уне дуа ти!
6. Амхарська - Афеггере анте!
7. Англійська - Ай лав ю!
| +
8. Вірменський - Ес КЕС сірум ем!
9. Афганський - Ма ді кавел міна!
10. Башкирська - Мін хіне яратау!
11. Білоруський - Я тябе Каха!
12. Бірманський - Чена Тінго чхи ти (Чумма Тінго чхи ти)!
13. Болгарська - Аз ти Обич!
14. Бурятський - Бі шаман дурлаха!
15. Угорська - Серетлек!
16. В'єтнамський - Ем йеу ань, ань йеу ем!
17. Голландську - Ік хуід ван ю!
18. Грецька - Его агапе су!
19. Грузинська - Ме шен міквархар!
20. Данська - сіег елскер дит!
21. Дунгайскій - По жиай ні!
22. Іврит - Ані охевет отха!
23. Ідиш - Про дих либ!
24. Індонезійська - Сайя ментьінта коу!
25. Іспанська - Йо ТЕ амо!
26. Італійська - Іо ТЕ амо!
27. Кабардино-Черкеський - Се УЕ лагун!
28. Казахська - Мен сені жаратам!
29. Кара-латикскій - К'тибитик!
30. Киргизька - Мен сені суйу!
31. Калмицький - Бі чи Дурт Болхов!
32. Комі - Ме радейт тене!
33. Коряцький - Гимнан гиччі илну линик!
34. Кумицька - Мен сені сюйім!
35. Китайський - По ай ні!
36. Лакська - На вин Хіра хун!
37. Латвійський - Ес теві милу!
38. Латинську - Его ту амаре!
39. Литовська - Аш тавес милю!
40. Луганда - Нкуквагала!
41. Македонський - Яс тебе сакам!
42. Малагайскій - Тіа Іану ат!
43. Малайзійський - Аку кунта Кападіа Авак!
44. Марійський - мий тиймим ратам!
45. Менгрельскій - Ма сі мниорк!
46. Молдавська - Т'юбеск!
47. Монгольська - Бі тандем хайртай!
48. Мордовський - Мон вечкан!
49. Навахо (діне) - Ка-та-УУР-дь!
50. Нівхского (гілянскій) - Коди моди чмодь!
51. Німецька - Іхь лібе діхь!
52. Нівхского - Ні чезмудь!
53. Норвезька - Ег ДЕГ елскі!
54. Ненецький - Мань хамзангав сит!
55. Осетинський - Аз даіма уварзон!
56. Перська - Ман то ейсч!
57. Польський - Я цін кохам!
58. Португальська - А мо ТЕ!
59. Російська - Я люблю тебе!
60. Румунську - Т'юбеск!
61. Сербсько-хорватська - Я ту волеті!
62. Словацька - Мам тя рад!
63. Словенська - Яз ти любити!
64. Сомалі - Аніга ку есель!
65. Суахілі - Мімікупенда!
66. Тагалог - Ако ся умібіг!
67. Таджицька - Ман туро дуст Медора!
68. Тамільська - Нан Унна кадалірен!
69. Татарський - Мін сині яратам!
70. Тувинський - Мен сені инакшір!
71. Турецька - Бен сану севійорум!
72. Узбецький - Мен сені севаман!
73. Українська - Я тебе кохаю!
74. Удмуртский - Яратищке мон тоне!
75. Фінський - Ракастан сину!
76. Французький - ШЕ ТЕМ!
77. Хансі - Іна зон ка!
78. Хакаський - Мін син хинара!
79. Хінді - МЕІ Тумс пяр карта хум!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 26 жовтня 2011, 11:02

Ну, що вже почали вчити напам"ять? Не бачу задоволених :?
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 28 жовтня 2011, 01:11

і так можна признатись теж

http://www.youtube.com/watch?v=OTuHZBah ... r_embedded
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення олеся » 27 грудня 2011, 23:49

Я люблю своїх дітей!... Дуже люблю дивися як вони сплять. Кожен такий смішний і по різному сплять, то розкопається і скрутиться в калачик,то храпить і рот розкриє. На мою думку любов до дитини не проявляється, а дається нам Богом ще коли дитина знаходиться в утробі матері, а може і ще раніше. Основа любові - довіра, а довіру потрібно будувати, як будинок цеглина до цеглини, ти довіряєш дитині - дитина тобі. Коли дитя тільки народжується, то здається що вона ще нічого не розуміє, але це не так.... Їх оченята, сяють як ранкове сонечко. Яке тільки що зійшло і ще дуже лагідне, не обпече і не засліпить очі. Люблю своїх діток не зважаючи ні на що.... Коли ще були менші то думала, а швидше б виросли... Трохи підросли, але разом з тим і "підросли" проблеми, раніше що турбувало дитинку? А то щоб сита дитинка була, підгузник щоб був сухий, шкарпетки чисті і мама коло нього... А зараз то старший їде на ровері і впаде, пооббиває колінця до асфальту, то менший порозмазував зубну пасту по ванні, я не побачила і треба було потім відшкрябувати, чи ще купа всіляких побутових проблем, яких з віком стає все більше... Але любімо своїх дітей, бо це найдорожчий скарб у нашому житті. І навіть коли діти поступають на нашу думку не правильно, то все одно не можна кричати на дитинку, бо чим частіше батьки роз­дратовуються, кричать, карають дитину, тим швидше вона при­ходить до узагальнення: "Мене не люблять".
А коли дитинка вважає що любов матері чи батька міцна і незламна, як дуб, то і дитинка буде щаслива, а щасливі діти - щасливі і ми батьки!
PS: то вроді була не зубна паста а зубний гель дитячий
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Liljondr » 28 грудня 2011, 02:28

для конкурсу
Привіт моя сімя. Я тебе дуже і дуже люблю. Всі твої частинки цеглини - чоловіка , донечку та синочка. А я теж цеглинка - мама.
Є звісно усілякі "але", які зустрічаються у буднях - пошуки шкарпеток, перегодягання підгузників та нехотіння користуватися зубною пастою.
Та все то дрібнота (така мала , що по асфальту стелиться і ще й очі треба протерти щоб побачити) :)
Адже Наша сімя міцна - як дуб, тепла - як весняне сонце і я вас усіх дуже і дуже люблю :)
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення lerumpochka » 29 грудня 2011, 01:35

Таточку, я люблю Тебе!
Люблю дивитись Тобі в очі, і бачити в них бездонну блакить небес і ніжні відблиски сонця...
Люблю в холодні і темні дні сидіти в Тебе на колінах, і уявляти, що я маленька безтурботна дівчинка, відчувати, як сильно Ти любиш мене, і знати, що Ти ніколи не залишиш...
Ти знаєш про мене все, бо "Ти виткав мене в утробі матері моєї ", а я знаю , що Тобі не байдужі жодні подробиці мого життя: які шкарпетки я сьогодні одягну і якою зубною пастою користуватимусь...
Ти хочеш підказати мені, чи будуть сьогодні на асфальті калюжі, в якому місці впаде цеглина з недобудованого будинку, і якою дорогою мені слід йти, щоб цього уникнути...
В дні турбот і суєти, ти як той столітній дуб, в тіні якого я можу знайти захист, відпочинок і відновлення сил....
Найбільше я шкодую про те, що засмучую Тебе своєю нестриманістю та гордістю...
Ти пожертвував ради мене життям Свого Сина, а я не можу змовчати, коли мені видається, що мною користуються, змушуючи мити посуд, прати брудні підгузкита годувати котів...
Ти пробачив мені УСЕ, а мені буває важко стерпіти лихий погляд або зневажливе слово...
Ти чекаєш ранку, щоб обійняти мене, а я, інколи, забуваю навіть привітатись...
О, як же я люблю Тебе, і як я хочу любити Тебе ще більше, щоб бути схожою на Тебе у всьому, мій Батьку Небесний... :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 221 раз.
Подякували: 369 раз.
Діти: маленька Магдаленка:)

Повідомлення flower » 29 грудня 2011, 10:33

шкарпетки, зубна паста, підгузник, очі, асфальт. Порядок слів - довільний.

Я люблю своє сонечко, свою маленьку квіточку, свою Веронічку!!!!! Люблю бути мамою, це незрівннянне почуття, яке неможливо передати словами чи зрозуміти, аж доки у тебе не зявляться діти. І хоч присутня вся ця буденність: прання шкарпеток і підгузок, готування іжі :working: , прибирання :cleaning: , постійна нестача часу, що і пасту зубну інколи нема коли використати, але поглянеш в очі свої донечці і про все забуваєш. Забуваєш про втому і про все інше, зявляється умішка на лиці та радість в душі. Діти це цеглинки, які зміцнюють сімю, вона все міцніє і стає неначе дуб. :family: Щодня я насолоджуюсь своєю дитиною, бачу як вона зростає і уявляю наше майбутнє, як ми будемо разом малювати на асвальті, іти вперше в садочок, а потім і в школу...Ти так скоро ростеш, нехочу пропустити жодної хвилини, жодного моменту. Я так тебе люблю!!!!!!!! :heart: :heart: :heart: :heart:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення ЗІрка » 30 грудня 2011, 01:09

Я познайомилася з тобою, коли лагідне березневе сонце по вінця наповнило стареньку палату пологового. І хоча ти ще не вмів говорити «мама», та я інтуїтивно відчувала, що дуже потрібна цій маленькій крикливій живій грудочці, що без моєї допомоги і підтримки тобі буде вкрай важко розібратися в цьому світі.

Березень видався тоді теплий, висох асфальт і школярки марширували по домівках, поскидавши куртки. Як у казці в день твого народження до нашого міста прилетіли лелеки. То вони принесли мені найбільше щастя.

До зустрічі з тобою я готувалася дуже ретельно. На вишитій маленькій сорочині красується дуб, щоб ти ріс міцний і здоровий. Щоб на одного доброго козака в цьому світі стало більше. Бо добра людина – то цеглина у домі Божому. Так з малого постане велике.

Бути матір’ю – нелегка праця, яка однак щедро винагороджується. За забруднені підгузки, розкидані по всій хаті шкарпетки та зубну пасту, щедро розтерту по всій голові я отримала небачену досі ласку: дивитися в щирі очі своєї дитини і бачити в них увесь світ.
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення nataljka » 30 грудня 2011, 13:14

для конкурсу
Життя-ти прекрасне:коли світить сонце,коли очі горять коханням,коли мама поряд,коли здоровя моцне,як дуб,коли зубна паста пахне мятою,коли підгузки не закінчуються,а шкарпетки без дзюрок,а ще коли в жару пахне асфальт- я щаслива!!!Ось з таких цеглинок складається наше буття.Я люблю тебе життя у всіх твоїх проявах!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nataljka Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 38 раз.
Подякували: 106 раз.
Діти: дівчинка і хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість