Глобальні оголошення!

Чи можливо заробити на житло самостійно?

Re: Життя з батьками і окремо - що краще?

Повідомлення Shalimar » 11 липня 2013, 00:36

Natalinda написав:Shalimar кому Юля расдавала?

ну і щось ти вроді як сама собі суперечиш :confused: подарить квартиру, машину, работу, а потом ще й малину, в чому ж тоді самостійність прроявляти?
Шось ти мене запутала :crazy:

Введи в гугл "Тимошенко раздавала квартиры".
Почему противоречу, в каком месте? Я с самого начала уточняла, что играет роль, как родителям дается помощь взрослым детям: если не в напряг - окей, отчего не помочь? если в ущерб себе - ....................... То 30-летним детям в самый раз проявить свою самостоятельность
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Natalinda » 11 липня 2013, 00:43

Ааа, ну може то я пропустила що тут відписувалися ті хто "заставляють" якимось чином своїх батьків допомагати.
Загалом я вже писала, що я за окреме проживання. І хочу щоб моя дитина жила окремо. Тому закриваю очі на те що мені часом і в напряг, саме в надії бути щасливою, що буде щасливою моя дитина живучи окремо))))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Shalimar » 11 липня 2013, 00:57

Natalinda написав: "заставляють" якимось чином своїх батьків допомагати.

своею безпораднистю и заставляют
родители смотрят на своих детей/внуков, жалеют - и шкандибають на панщину... в чем-то себе отказывают... едут "на нимци, на чехи, на поляки"
это - жертвы
Если стоит вопрос купить себе раффаелло или внукам килограм фруктов (к примеру), и выбирают второе - это может быть приятным
Но меня зацепила фраза "це треба шоб батьки були закордоном и допомагали" - это что, кайф? галочка в графе выполенного долга?
Трындец, да вырой себе землянку и живи там, но не позволяй своим 50-60-летним родителям ехать "на заробитки", только для того, чтобы помочь своим детям+внукам, и положить там свое здоровье, нервы, поставить крест на комфорте, личной жизни и удовольствии (живом общении с близкими друзьями\родственниками, жизни в привычных условиях и тп).
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Золота Осінь » 11 липня 2013, 10:53

Shalimar я написала зовсям інше, тобто мала на увазі. Але кожен розуміє написане зі своєї грамотоності. Треба щоб були за кордоном це означає що на власні зарплати ми не в змозі купити, ні в деяких містах знімати квартири. Але!!! Читайте уважно - якщо хтось з батьків ще раніше до потреби у окремому житлі їхньою дитиною перебувають з певних причин за кордоном (бо їм надоїло життя в нашій державі, або хочуть заробити гроші пожити для себе чи купити наприклад машину собі, чи з інших причин...) І мають бажання і можливість допомогти своїм дітям матеріально, це і значить що при такій ситуації ми взмозі купити собі окреме житло в Україні з допомогою батьків. І ніхто нікого не заставляє їхати. Отримуючи по 2 тис гривень в кращому випадку, і живучи з батьками, НЕМОЖЛИВО чесно працюючи заробити собі на житло. Треба це не должен (рус), треба - таке слово, що має багатозначні смисли.

І щодо мене, я не хотіла щоб мої батьки десь їхали, і радію з того, що я маю. І як буду в майбутньому добре матеріально забезпечена - я завжди допомагатиму своїм дітям. Бо я рахую - що смислом життя не є придбання норкової шуби, курорти і санаторії, і т.д. ІМХО
Золота Осінь Офлайн

Повідомлення Shalimar » 11 липня 2013, 11:17

Золота Осінь написав:кожен розуміє написане зі своєї грамотоності.

)))))) чаво??
Золота Осінь написав:смислом життя не є придбання норкової шуби, курорти і санаторії, і т.д. ІМХО

ну, для кого-то смысл жизни - жить себе в удовольствие, путешествуя в норковой шубе ))) для кого-то - помогать детям+внукам вместо удовлетворения своих личных интересов-желаний-потребностей
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Золота Осінь » 11 липня 2013, 11:26

Shalimar написав:
Золота Осінь написав:кожен розуміє написане зі своєї грамотоності.

)))))) чаво??
Золота Осінь написав:смислом життя не є придбання норкової шуби, курорти і санаторії, і т.д. ІМХО

ну, для кого-то смысл жизни - жить себе в удовольствие, путешествуя в норковой шубе ))) для кого-то - помогать детям+внукам вместо удовлетворения своих личных интересов-желаний-потребностей

Ага))) Отак і треба розуміти)))
А смисл для кожного свій. Тут no comment!
Золота Осінь Офлайн

Повідомлення pan_kotskyy » 11 липня 2013, 11:52

Золота Осінь написав: Отримуючи по 2 тис гривень в кращому випадку, і живучи з батьками, НЕМОЖЛИВО чесно працюючи заробити собі на житло.

Ось це зачепило. Тобто, виходить, що ті, що заробляють тут більше працюють нечесно чи як ?
Так, отримуючи по дві тисячі на житло не назбирається, але насправді і тут можна більше заробляти.
І я кажу, що можливо заробити собі на житло тут. Так, нехай не за рік чи два, але можливо. Я не спорю про те, що умови в нашій країні не найкращі.

Задача батьків поідготувати дітей до того, що якщо вони збираються створити сім'ю, то мають думати про окреме житло до того, як....
На жаль, ні мені, ні мому чоловікові такої установки не було дано. Сподіваюсь, що своїм дітям я цю думку донесу.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення pan_kotskyy » 11 липня 2013, 11:57

Natalinda написав:
pan_kotskyy написав:Насправді - діти щасливі, коли щасливі їх батьки - це я називаю правильним вихованням.

Оце я котрий день гружуся що називається :ha:
Але ж говорять також що батьки щасливі, коли їхні діти щасливі, нє?

і це правда. Але одна з умов "щасливі діти", коли діти бачать щастя батьків, бачать хороші відносини в родині. Це якби таке коло.

Читала притчу, може і тут на форумі, не пам'ятаю. Суть така - дід мучився, щоб татот добре жив, тато мучився, щоб я добре жив, і я буду мучитись, щоб мої діти добре жили. А діти... діти будуть мучитись, щоб внуки добре жили. То може варто почати з себе і самому добре жити, може тоді і діти і внуки навчаться "жити", а не "мучитись".
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення flower » 11 липня 2013, 12:24

pan_kotskyy написав:Золота Осінь написав:
Отримуючи по 2 тис гривень в кращому випадку, і живучи з батьками, НЕМОЖЛИВО чесно працюючи заробити собі на житло.

Ось це зачепило. Тобто, виходить, що ті, що заробляють тут більше працюють нечесно чи як ?

pan_kotskyy написав:Отримуючи по 2 тис гривень в кращому випадку, і живучи з батьками, НЕМОЖЛИВО чесно працюючи заробити собі на житло.

Так, отримуючи по дві тисячі на житло не назбирається, але насправді і тут можна більше заробляти.

Щоб заробляти достатньо на Україні потрібно мати не малий стартовий капітал (який не у всіх є), тобто вкласти в щось, що буде давати тобі дохід. Офіційно на державній роботі получають люди копійки, а щоб мати вищу зарплату то хіба начальником бути установи.
pan_kotskyy написав:Так, отримуючи по дві тисячі на житло не назбирається, але насправді і тут можна більше заробляти.

наведи приклад? більше це скільки 3-4 тис. грн?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення pan_kotskyy » 11 липня 2013, 12:49

flower написав:
pan_kotskyy написав:Так, отримуючи по дві тисячі на житло не назбирається, але насправді і тут можна більше заробляти.

наведи приклад? більше це скільки 3-4 тис. грн?

я шість років тому заробляла не менше трьох. не будем деталізувати, але я знаю, що це реально.
Я не говорю про державні підприємства. І не говорю про роботу з 9 до 5.

Зрештою, такі малі ЗП в Тернополі. Знаю приклад, коли чоловік з сімєю поїхали в іншу країну бувшого Рад Союзу (не хочу тут деалізувати ці моменти, то вибачайте) і там за кілька років (2 чи 3) заробив собі на квартиру і машину. Ну так, в нього відповідна кваліфікація, він не пішов дворником, еслі що.

А мої куми таки поїхали в Канаду, тому що тут на м'ясокомбінаті він би і за 20 років не доробився до машини і хати... а там доробився до машини (ну там машини по 2 тис дол) і житло нормальне знімають (поки знімають).
Суть вловлюєш?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: xtremeshammy і 1 гість