Глобальні оголошення!

Щасливий шлюб

Re: Щасливий шлюб

Повідомлення Shalimar » 13 грудня 2012, 18:42

Alisa написав:Я думала ми тут вирішуємо. що краще для шлюбу - чистий зручний домашній одяг чи чистий сексуально забарвлений домашній одяг

))) Со своим нота-бене ,которое я тут написала, следить за своим внешним видом, я не претендовала на "ключ к счастливой семейной жизни найден!" ))) это не гарант семейного счастья, но и пренебрегать им не стоит - вот и все, что я хотела сказать)))

Почему я об этом заговорила? потому что немного знаю "мужское братство" изнутри, и не раз слышала, как мужчины высказывали недоволсьвто на тему "жена-в-декрете-три-года-в-халате-а-на-работе-вылизанные-женщины".
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 13 грудня 2012, 20:04

Shalimar написав:Почему я об этом заговорила? потому что немного знаю "мужское братство" изнутри, и не раз слышала, как мужчины высказывали недоволсьвто на тему "жена-в-декрете-три-года-в-халате-а-на-работе-вылизанные-женщины".

може ти й не поверхнева,але твоє чоловіче оточення точно недалеке
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 13 грудня 2012, 20:31

Ты заблуждаешься.
Смотри глубже.
Элементарная психология.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 13 грудня 2012, 20:42

існують речі ,які елементарна психологія осягнути не в змозі ,це ще глибше ніж ти можеш собі уявити
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 13 грудня 2012, 20:52

Я знаю що мені чоловік не зрадить і не покине, навіть якби не дай Боже стала інвалідом чи лежала у комі ,не кажучи про все те банальне що ти перераховувала .Завжи знайдеться хтось красивіший та доглянутіший і від тебе і від мене ,і мені особисто дуже важливо знати що нема потеби смикатись ,що я можу бути спокійною,бо довіряю йому.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nelly » 13 грудня 2012, 20:59

а що ТАКОГО ОСОБЛИВОГО у Ваших відносинах, що так впевнена, що ніколи не залишить? ( то так для інтересу і для досвіду)
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Перлинка » 13 грудня 2012, 21:17

як ,що ?ранкові дефіле в пеньюарі :***:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nelly » 13 грудня 2012, 21:18

:hi: ну от бачиш без цього нікуда :working:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Shalimar » 13 грудня 2012, 21:36

Перлинка написав:Я знаю що мені чоловік не зрадить і не покине, навіть якби не дай Боже стала інвалідом чи лежала у комі ,не кажучи про все те банальне що ти перераховувала .Завжи знайдеться хтось красивіший та доглянутіший і від тебе і від мене ,і мені особисто дуже важливо знати що нема потеби смикатись ,що я можу бути спокійною,бо довіряю йому.

Перлинка. Ты вырываешь слова из контекста и потом все выставляешь в другом свете...
Мы разве говорим о глобальных проблемах и катастрофах? инвалидности... и такое прочее?.. Я - нет.
Повторяю в который раз... Я веду речь об элементарных вещах, о типичных днях... Когда всё ОК, когда женщина - в декрете... Что не стоит пренебрегать своим внешним видом! при чем тут "муж бросит"?!
Если для Тебя внешность не играет абсолютно никакой роли (в чем я сомневаюсь), то это не значит, что и остальным безразлично, как выглядят их вторые половинки большую часть проведенного вместе времени.
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 13 грудня 2012, 21:36

Shalimar написав:Нужно следить за собой! кто бы что ни говорил
существуют такие понятия, как культура тела, культура питания, внутренняя культура... Культурный человек не позволит себе без основательных на то причин выглядеть неопрятно.
Но, наверное, такие понятия существуют не для всех..

Останнє речення- не знаю на основі чого винесений погляд.

Щодо культури усього що ти перелічила- згідна, все супер, хай так би було у всіх, але до щасливого шлюбу не бачу ніякого вагомого відношення, більше до щастя і задоволення самої людини від себе. Це звісно важливо, але тоді можна бути і самому в "шелках", задоволеною, незапареною і безтурботною.
Це класно як що все так виховано і культурно. Але є ще культура душі, поваги, турботи, розуміння, допомоги, віри, людяності, поступливості, прийняття, інтелегентності і т.і. І от без цього якраз, на мою думку, сама виутюжена людина і доглянута при проблемах в житті так і залишиться нешлюбована і покинута при певному завершенні безтурботного життя.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей