Глобальні оголошення!

Чи можливе нормальне сімейне життя без інтиму?

Re: Чи можливе нормальне сімейне життя без інтиму?

Повідомлення Перлинка » 05 жовтня 2011, 18:29

krotsya написав:Так була закоханість. Проте без сексуальної пристрасті чи бажання. Якщо це піддається розумінню. Відчувала неймовірну близькість душ, ми однакової думки про всі події в житті, однакові смаки. Тобто з ним дуже по-рідному. Проте знову ж, ніколи пристрасть. Я вдячна йому за його добре ставлення до мене, він щедрий, надійний. Ось моє ставлення.

Можна вже й потерпіти та робити це без пристрасті ,якщо він у всьому такий ідеальний ,любите як друга,і зважились таки створити з ним сімю та зачати дитину
а до весілля була близкість?ви були не в курсі що між вами там щось не контачить?

інакше ви просто не будете разом, і ймовірно зробите нещасними ще двох дорогих вам людей

і ще вам не подобається кохатись саме з ним,чи взагалі не подобається?
бо я шось заплуталась то ви писали що перший і єдиний,потім не єдиний...
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mari » 05 жовтня 2011, 20:50

Можливо вам варто піти на тренінг по жіночності чи по сексуальності, щоб зрозуміти своє тіло і розкрити з психологом чи психотерапевтом приховані конфлікти чи витіснені в підсвідомість образи саме на цю людину, спробувати тілесноорієнтовані чи танцювально-рухові практики, зменшити інтимну відстань чи недовіру до людей. Були вже в когось- ідіть до інших. Методів у різних фахівців є багато. Кожен по-своєму працює. Вам було б добре чоловіка -фахівця вибрати, так щоб зразу "перенос"працював. (Можу тілесно-орієнтованого терапевта порадити).Особливо якщо врахувати що ви людина схильна до депресій- взагалі треба вам багато над собою працювати і напрямку гармонії тіла, душі, духу.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення krotsya » 06 жовтня 2011, 11:24

Дякую за поради! бачите, колись ми кохались і це дійсно було так як Ви й пропонуєте: потерпіти. Можливо, зараз для мене відбувається занадто багато перемін і терпіти ще й сексуально вже ніби поза горло. Я теж подумала, що вистачить собі повторювати що я не хочу цього чоловіка. Але я бачу, що це доволі вагома сфера стосунків, і що без цього починає руйнуватись й те добре що є між нами. Але я боюсь забрехатись сама собі. В мене зараз доволі часто відчуття що я граю роль і що я проснусь все ж. І тоді в мене настає паніка, я хочу тікати і розумію що вже не маю куди. Чим більше брешеш собі, тим більше страждаєш. Для мене дуже дуже є важливим духовний спокій, комфорт, свобода духу. А живучи із ним часто маю почуття що мені на горло повісили камінь.
Я не знаю що з тим інтимом робити! Чи поступитись, адже я ж наважилась на сімю із ним. Та точно знаю, що після інтиму обовязково морально йому віддам здачі. Я ж почуватимусь ніби використаною.
krotsya Офлайн

Повідомлення krotsya » 06 жовтня 2011, 11:26

Так, я мала досвід стосунків з іншим чоловіком. І усе було геть навпаки. я чекала зустрічей, мріяла, згадувала.
krotsya Офлайн

Повідомлення Shalimar » 06 жовтня 2011, 11:29

а муж знает, каково Вам в постели с ним?
Вы оба сможете жить вместе, не имея секс. контакта друг с другом?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення krotsya » 06 жовтня 2011, 11:39

так, він знає все. у нас зовсім немає секретів. я зможу. а йому боляче в душі. він нервується, злиться, стосунки псуються.
krotsya Офлайн

Повідомлення lerumpochka » 06 жовтня 2011, 12:51

не легко вам... дуже не легко!
на рахунок інтиму нічого не пораджу, просто знаю що багато хто живе без нього у взаємній любові і розумінні. правда чоловікам важко... але не знаю що з тим робити, бо змішувати себе до інтиму то тупо, правда, кажуть, декому допомагає

а от щодо більше ласки, уваги в любові то це можна, знаю по собі. і чим більше в людину вкаладаєш, тим більше її любиш. "Ибо где сокровище ваше, там будет и сердце ваше " Матвія 6:21

вже колись рекомендувала уроки про сімейні стусунки Ашера Кушніра
http://rav.ru/2010/05/13/rav-asher-kushnir-mir-v-dome/
не напряжні, веселі і змінюючі мислення, а, відповідно, життя (з власного досвіду кажу)
ну і так, крім Бога ніхто вашу ситацію не розрулить. правда Він теж використовує в Своїй праці людей, спеціалістів, лікарів...
благословінь вам і відновлення...
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 221 раз.
Подякували: 369 раз.
Діти: маленька Магдаленка:)

Повідомлення krotsya » 06 жовтня 2011, 13:06

Ой, вдячна Вам дуже! ще й відгукуєтесь так, ніби ми з вами однодумці!!! Це дуже підтримує!))) Вам відомі випадки збереження хорошої сімї котрі не мають близькості? Цікаво не мають через якість проблеми із здоровям, чи ситуація схожа до моєї. Цікавлюсь, бо дуже мене совість гризе що я допускаю такий розвиток подій в своїй сімї. Мені постійно здається, що Бог покарає мене за таке. Якось питала священника, чи то гріх відмовляти чоловіку, але той мене не дуже зрозумів. Він просто не зрозумів чому ж молодій дівчині прирікати себе на відмову. А любов звичайно вирішує все. Будеш до людини по-доброго, то вийде лише на краще. Звичайно! Я часто відчуваю таку легкість коли поступаюсь йому. Але от вже тілом поступитись. я не знаю. Мені дійсно думка теолога цікава. Ще раз потрібно при сповіді запитати священника що й до чого. Хоча, я книгу релігійну на цю тематику читала і основна ідея її - це те, що Бог радіє коли двоє є близькими. І ще багато-багато памятаю.
маю стра, що моїй дитині доведеться щось подібне пережити в свому житті, через те, що мама така непутьова й мучить всіх довкола себе. Ось один з моїх страхів.
krotsya Офлайн

Повідомлення Shalimar » 06 жовтня 2011, 14:30

Если хотите, напишите тут в разделе консультаций
священнику
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення mari » 06 жовтня 2011, 20:49

krotsya, невже ви шукаєте лише тих хто вас розуміє і жаліє і хто має схожі ситуації? Підтримка і жалість -різне. Звісно є люди в яких не має сексуальних стосунків і вони живуть в своїй сім"ї, але в них є на це причини,як правило фізичні(ДТП, неврологія, вади). А от якщо фізично здорова людина прирікає себе на нефізіологічні зміни- завжди є причина.І взагалі інтим теж буває різним... Шукайте не співчуття а чому так. Задам дуже жорстоке але справжнє психотерапевтичне питання-Що це вам дає, що це утримування вам приносить??????????( признайтесь самій собі) ....
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість