Глобальні оголошення!

Так, я-коханка

Re: Так, я-коханка

Повідомлення мешканка » 08 травня 2012, 21:05

між іншим, десь читала що чоловіки шукають коханок не стільки для сексу, як для розуміння і підтримки та любові...
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення гра з вогнем » 08 травня 2012, 21:11

а_4астіше_бо-по-статусу-положено...
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Ira » 08 травня 2012, 22:06

гра з вогнем написав:а_4астіше_бо-по-статусу-положено...

маєш на увазі бізнесменів і політиків, всяких високопосадовців?
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення Lesya » 08 травня 2012, 22:35

Один знайомий вважає , що хороший мінет не є зрадою. Він одружився не так давно - може 2 роки, дітей поки немає, жінку любить, хоч такої любові я не розумію :impossible:
Якщо є коханець чи коханка, то не просто так. Значить в сім"ї проблеми.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Ira » 08 травня 2012, 23:17

Lesya написав:Один знайомий вважає , що хороший мінет не є зрадою

Вигідна чоловіча позиція. Я теж маю знайомого, який вважає, що коли чоловік має фізичний контакт на стороні, то це нормально, а от коли жінка, то ні. Тому що вона "хранительница очага"! Я вважаю, що зрада є зрадою з обох сторін, як не крути!
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення Shalimar » 08 травня 2012, 23:19

кстати, один "порядочный" гражданин, будучи в браке 15 лет, прекратил отношения с одной из коханок, так как "с этим человеком стало слишком хорошо".... хм м-да, выбрал семью
и еще один.... имел любовницу, и еще кучу "из-за спортивного интереса", но жену оставлять и не думал.... Но на 7-й год (!!) отношений любовница забеременела, и он, как "порядочный мужчина", женился на ней ))))) цирк, в итоге развелись через сколько-то там лет
будучи свободным, познакомился с девочкой, она на вторую встречу забеременела.... :crazy: женился!!!!! :clapping: я ему, конечно, апплодировала стоя... Но женился неудачно (((( разводиться не хочет.... Мучается ((((
через 12 лет знакомства, все это время с установкой "это мужская природа" и "буду изменять, пока будет позволять здоровье", этот красавчик заявил мне, что не тынялся бы, если бы в семье было все гаразд.... Я была в шоке!!!! услышать такое ОТ НЕГО
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення mavpusya » 08 травня 2012, 23:41

На рахунок статусу погоджуюсь із грою :bad:
Не заздрю я їхнім дружинам... Тим не менше чоловіки живуть із сімєю, а коханка залишається коханкою і з часом її зміняє нова...

На рахунок настирливих і хитрих. Так, такі особи є, але якщо дружина адекватна і не влаштовує чоловікові пекельне життя вдома, він ніколи не залишить дружину і дітей... Я так думаю чомусь.... А коханка із часом покаже свої пазурі і він добре подумає, навіщо йому здалась така загроза спокійному і розміреному життю.....

Моєї сестри колежанка дитинства стала коханкою, відбила чоловіка у жінки, народили дитину, а потім він повернувся до першої дружини. І вона тепер терпить всі випади коханого, бо він може знайти собі іншу коханку.... Бумеранг справедливості у всесвіті працює...
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення krapk@ » 08 травня 2012, 23:59

Ira написав:Тому що вона "хранительница очага"!

більше тому що жінка ляже в ліжко з іншим якщо дійсно почуває щось до нього а мужик...він і в Африці мужик, ті їхні тваринні інстинкти описані переписані

mavpusya написав:і не влаштовує чоловікові пекельне життя вдома, він ніколи не залишить дружину

ну в кожного своє розуміння пекла. Знаю точно,мій брат двоюрідний пішов від красивої, розумної, гарної господині і дуже доброї жінки. Зараз має таку С...-так йому і треба, відітєлі гострих ощущеній захотілося
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення mavpusya » 09 травня 2012, 00:10

може він прихований мазохіст? %) тоді така дружина йому в самий раз )))
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення krapk@ » 09 травня 2012, 00:13

mavpusya написав: Вписувати собі в справи на щодень час із чоловіком, подарунки, сюрпризи. Смішно, але цей пункт у мене часто переноситься з дня на день... А місяць за місяцем так і до коханки не далеко. Час із чоловіком і дітьми обовязково треба планувати, щоб чоловікові було приємно, а не напряжно проводити разом час. Якщо в сімї існує гармонія, ніякі коханки їй не страшні.

золоті слова. А ще мені до рук випадково потрапила книга Анатолія Некрасова на перший погляд з банальною назвою «Материнська любов». Але йдеться в ній про зворотній бік медалі цього високого поняття, точніше надмірного егоїстичного і не природнього. НЕдумайте що я тут щось нафлудила-так, коріння тих самих коханок родом з дитинства і відносин жінки і чоловіка. «Що ж означає – надмірна материнська любов? Це коли любов до дітей стає сильнішою, ніж любов до чоловіка, коли діти виходять на перше місце в системі цінностей матері, а батько, а часто і сама матір, відсовуються на задній план......
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість