Глобальні оголошення!

Маленькі таємниці і любов. Мої скелети у шафі.

Re: Маленькі таємниці і любов. Мої скелети у шафі.

Повідомлення Marichka » 20 березня 2011, 19:22

Ніби нічого не приховую,ми собі з чоловіком як коліжанки,радимся в усьому.Не говорю чоловіку думки про його батьків,стараюсь нічого негативного про них не казати,хоча різне собі думаю.Знаю,що це ображає
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Natalinda » 20 березня 2011, 19:27

Marichka ну от і я так, ну як шось мені не подобається то ж не варто зразу бекатися, правда? Може і йому мої батьки шось там часом не подобаються, але ж ніхто не ідеальний і ніяких секретів в тому як на мене нема :)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Перлинка » 20 березня 2011, 19:28

Я говорю все що думаю і про нього і про його батьків і він так само про мене та моії батьків,у нас все в порядку з самокритикою,тому ніхто не ображається, і взагалі я б не могла жити з обідчивим чоловіком ,такий би ше на першому побаченні образився на мене і втік :niger: .Мене просто ковбасить як не можу сказати того що думаю.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Natalinda » 20 березня 2011, 19:32

Перлинка написав:Мене просто ковбасить як не можу сказати того що думаю.

Перлинка ну що геть-геть все мусиш сказати? Ну я просто не встигаю все говорити :crazy: Часу мало на розмови чи шо, іноді все важливе за день не встигаємо переговорити, а ше всі думки про батьків, колег і т.д. :crazy:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Nymydora » 20 березня 2011, 23:52

а я, навпаки, не можу часто сказати, того, що думаю - боюся образити. Тому все в собі тримаю... :crazy:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Перлинка » 21 березня 2011, 00:01

Natalinda написав:
Перлинка написав:Мене просто ковбасить як не можу сказати того що думаю.

Перлинка ну що геть-геть все мусиш сказати? Ну я просто не встигаю все говорити :crazy: Часу мало на розмови чи шо, іноді все важливе за день не встигаємо переговорити, а ше всі думки про батьків, колег і т.д. :crazy:

Ну як все :? ,не можу зрозуміти що ти маєш на увазі з огляду на те що не встигаєш все сказати .Ти що так багато поганого думаєш про свого чоловіка і то весь день :omg:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Lesya » 21 березня 2011, 00:03

А я говорю все, що хочу - думки, плани, його розпитую. Правда про моє життя "до нього " він не знає. сам не питає, а я не хочу розказувати. Про нього знаю все - з ким, коли, як... все про роботу зараз, якщо можу - пораджу чи допоможу.
про вартість покупки можу не казати - він практично ніколи не питає. Вважає, що я можу робити і купляти все, що вважаю за потрібне - він же для мене гроші заробляє.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Natalinda » 21 березня 2011, 00:07

Перлинка написав:Ти що так багато поганого думаєш про свого чоловіка і то весь день :omg:

Та нє, ну чого поганого зразу, ну не тільки ж погане не говорять і не лише про чоловіка. Просто ж думаєш багато всього вообше, ну принаймні я, і хороше і погане, і просто пофантазувати. Ясно що в принципових питаннях я віддаю перевагу свому комфорту, аніж питанню ображу я чи не ображу сказаним чоловіка. Ну типу не подобається мені шо його мама вчить дитину "Дай дідові по носі" - кажу, а не подобається в якій вона спідниці - то най собі ходить, змовчу.

Ну тобто я не лише погані думки мала на увазі, а взагалі все що думається, робиться
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 21 березня 2011, 00:07

Nymydora написав:а я, навпаки, не можу часто сказати, того, що думаю - боюся образити. Тому все в собі тримаю... :crazy:

А мені завжди було цікаво,чому боїтесь образити?Поки що бачу 2 варіанта відповіді:

-дійсно,щиро боїтесь зробити людині боляче та неприємно,щоб вона після ваших слів не страждала(і не робили б цього навіть якби знали,що після цього її відношення до вас не зміниться )

-чи хочете,щоб вас всі любили,були про вас хорошої думки,боїтесь зіпсувати стосунки з тією людиною,боїтесь ,що після цього про вас будуть думати погано?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 21 березня 2011, 00:11

Natalinda написав:
Ну тобто я не лише погані думки мала на увазі, а взагалі все що думається, робиться

просто говорю все що мені хочеться ,на що вистачає часу :P

у мене нема такого,ось цього я не скажу,бо вже не встигаю,часу нема,пора спати :( ,в мене часу саме зараз повно,інакше я б тут не тусила ,ну або думок мало :?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість