Глобальні оголошення!

Шлюб по "зальоту"

Re: шлюб по "зальоту"

Повідомлення Natalinda » 19 березня 2011, 17:22

Alisa написав:Таких сам Бог велів підштовхувати.

Шо то я пропустила мабудь, а відколи це Бог підштовхує до дошлюбних статевих стосунків :?

А по темі, мене б це коробило, я старалася шоб ні в якому разі не виходити по зальоту, довго пояснювати, просто в кожного свої мухи.
А якщо комусь так добре, то чому б ні? єдине чого не розумію, то білого плаття на 7-8 місяці. Ще коли 2-3, то так, а потім нашо той цирк? Хоча звісно що свята хочеться кожній дівчині :)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення гра з вогнем » 19 березня 2011, 17:25

мені здається, що зараз шлюбний одяг вже втратив свою символіку. головне щоб було, бо що люди скажуть?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Marta » 19 березня 2011, 17:31

гра з вогнем написав:мені здається, що зараз шлюбний одяг вже втратив свою символіку. головне щоб було, бо що люди скажуть?

Звичайно, що втратив.
Тоді тільки незаймані дівчата мають право носити в цей день біле плаття і фату, але чи багато таких є?..
А кожній дівчині хочеться раз в житті надіти фату. Так що це не для людей, а для себе.
Marta Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 19 березня 2011, 18:17

ага, для себе :)) спробуй знайти в якомусь селі наречено без фати. більше того без миртового вінка. та обговорювати будуть пару років ще!
воно то звісно хочеться, але чи та, котрій хочеться задумується над символікою одягу, котрий вона вдягає, над символікою таїнства? робиться так, бо всі так роблять.

було б прийнято виходити заміж у відьомських ковпаках і з чорною фвтою, то всім би так теж хтілося, стадний інстинкт, або "для себе". ні думки про те, що цей одяг поправді означає і символізує.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Alisa » 19 березня 2011, 18:26

Marichka написав: І,як на мене,то вік дівчини тепер не грає суттєвої ролі.Це не зовсім по темі,лиш як

продовження діалогу.

Теоретично, так. Спочатку самореалізація, кар*єра... потім особисте щастя.
Але на практиці дуже важко зустріти пристойного чоловіка, коли тобі лише 28 :) .

Після 25 років вже гостро відчувається нестача вільних кандидатів...
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення мешканка » 19 березня 2011, 18:28

ну що тут скажеш: шлюб, як і сімейне життя-це не забавка тут і без "зайвих проблем" важко і не кожен витримує а тут ще й одружуються "бо треба", аби люди не балакали і т.д. Звісно, коли стосунки були міцні і дитя-бажане, очікуване і тільки "пришвидшує" події-то одне діло, а коли так, з бухти-барахти той життя потім таке ж. Все ж я сторонник того, щоб все було по-порядку... Щоб подружжя пожили один для одного і спільно дійшли до того періоду, коли вже їм один-одного буде мало і захочеться дитинки.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення rusia » 04 квітня 2011, 09:43

якщо ти з людиною спиш...то повинен бути готовий і прожити з нею все життя. Ти повинен ій довіряти-навіть для того щоб був нормальний,повноцінний секс.Всяке буває в житті і диференціювати по зальоту чи ні це неправильно.Ви ніколи не знаєте в якій ситуації насправді була та чи інша пара.Як на мене значення не має.Основне стосунки між людьми.
rusia Офлайн

Повідомлення taranjka » 04 квітня 2011, 11:40

Natalinda написав: єдине чого не розумію, то білого плаття на 7-8 місяці. Ще коли 2-3, то так, а потім нашо той цирк? Хоча звісно що свята хочеться кожній дівчині :)

біла весільна сукня - не ознака дівочої цноти. білий - колір радості, щастя. знайшла про історію білих суконок
"Білий колір весільного плаття символізує процвітання і радість, а не невинність, як вважає багато хто. Стародавні греки одягалися в святкові дні в одяг білого кольору. Багато сторіч цей колір вважається найсвятковішим. В середині 17 століття, королева Вікторія ввела по всій Європі моду на білі весільні плаття.
Це трапилося завдяки тому, що на своє весілля королева Вікторія одягнулася в біле плаття. Існує ще одна версія: мода на біле плаття нареченої прийшла ще раніше, завдяки Ганні Австрійською. Ганна прийшла на своє весілля в білому платті, хоча всі дівчата вбиралися на весілля в рожеві плаття."
символом дівочої цноти є фата, яку кожна дівчина може одягти тільки один раз.

шлюб по зальоту має такі ж шанси бути вдалим як і в інших випадках. все залежить від тих хто одружується.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення happymami » 04 квітня 2011, 11:59

Natalinda написав:єдине чого не розумію, то білого плаття на 7-8 місяці. Ще коли 2-3, то так, а потім нашо той цирк? Хоча звісно що свята хочеться кожній дівчині :)

ну ти сама собі дала відповідь))) Особисто я не сприймаю то як цирк. Шо значить цирк? Ну якшо я вагітна вихожу заміж, то шо, мені чекати поки дитину народжу і тоді женитися в платті? Ну а як виходити заміж без плаття і вельону? Ну чи там без українського строю (то вже кому як до вподоби)??? Практично кожна дівчинка з дитинства мріє про день, коли вона буде найкрасивіша. Ну подивіться в тему "Наше весілля". Шо, коли виходять по зальоту, то мусять робити то в комбінезоні для вагітних? Ні. Не погоджуюся. Плаття мусить бути, зачіска мусить бути, макіяж, букет... Не тому шоб люди шось там собі думали, а тому шо то свято

А якшо по темі - то згідна зі всіма, хто писав, що зальот не зальот, лиш би кохання було.

Коли родила Юрчика, то була в палаті з дівчиною, котра родила, ьо залетіла. Сказала мені страшні слова - "Я вже хотіла розходитися зі своїм хлопцем, як раптом завагітніла. Тепер мушу бути з ним разом". Це нонсенс, як на мене. Шо з тої сім'ї буде через рік-два? Якшо вона вже в пологовому гавкала до нього і нервувалася. А він терпів, бо любив її. А вона ним командувала і принижувала, бо він їй не потрібен був би, якби не вагітність. Оце мене лякає. А не то, зто там і шо про кого скаже. Хай з пузом до шлюбу, лиш би в коханні
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Ludmila » 04 квітня 2011, 12:09

happymami написав:. Хай з пузом до шлюбу, лиш би в коханні

Абсолютно згідна! Кожен вирішує за себе, чи одягати білу сукню , коли ти на 7-у чи 8-у місяці вагітності і влаштовувати весілля чи розписатись у одязі, зручному на той момент і не влаштовувати гучних забав для родичів. Стосовно себе, я б обрала друге ;-) .
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість