Natalinda написав:єдине чого не розумію, то білого плаття на 7-8 місяці. Ще коли 2-3, то так, а потім нашо той цирк? Хоча звісно що свята хочеться кожній дівчині :)
ну ти сама собі дала відповідь))) Особисто я не сприймаю то як цирк. Шо значить цирк? Ну якшо я вагітна вихожу заміж, то шо, мені чекати поки дитину народжу і тоді женитися в платті? Ну а як виходити заміж без плаття і вельону? Ну чи там без українського строю (то вже кому як до вподоби)??? Практично кожна дівчинка з дитинства мріє про день, коли вона буде найкрасивіша. Ну подивіться в тему "Наше весілля". Шо, коли виходять по зальоту, то мусять робити то в комбінезоні для вагітних? Ні. Не погоджуюся. Плаття мусить бути, зачіска мусить бути, макіяж, букет... Не тому шоб люди шось там собі думали, а тому шо то свято
А якшо по темі - то згідна зі всіма, хто писав, що зальот не зальот, лиш би кохання було.
Коли родила Юрчика, то була в палаті з дівчиною, котра родила, ьо залетіла. Сказала мені страшні слова - "Я вже хотіла розходитися зі своїм хлопцем, як раптом завагітніла. Тепер
мушу бути з ним разом". Це нонсенс, як на мене. Шо з тої сім'ї буде через рік-два? Якшо вона вже в пологовому гавкала до нього і нервувалася. А він терпів, бо любив її. А вона ним командувала і принижувала, бо він їй не потрібен був би, якби не вагітність. Оце мене лякає. А не то, зто там і шо про кого скаже. Хай з пузом до шлюбу, лиш би в коханні