Shalimar написав:зачем оставлять? пусть едут все вместе!
Жесть.. Їхати Бог зна куди з дітьми за тисячі кілометрів, харчуватись чим перепаде, щоб діти спали на підлозі (в кращому випадку на матрасах), найближча цивілізація за 7-10 км., мовчу вже про санітарно-гігієнічні умови.
Знаю випадки, коли батько забирав сім'ю до себе, але при цьому знімав ОКРЕМУ квартиру, напевно Shalimar це має на увазі, коли є всі необхідні умови для проживання з дітьми?
Мій чоловік наприклад працює з бригадою 7 чоловік, живуть там же на об'єкті. Я собі, наприклад, слабо уявляю, як я виходжу з душу, а тут за дверима 7 чоловік працює (і що би вони казали своїм дружинам - в нас тут жінка одного живе.. То би всі поприїжджали туди з дітьми ))), або я захворіла, муж сидить з дітьми, в той час, як в нього є інша робота. Виходить ситуація "мій тато працює вдома"?

В КОНКРЕТНО моїй ситуації я пас їхати, якби була можливість там знімати житло, самій вийти на роботу, дітей в садіки-школи, то можливо, їхала б, зваживши всі за і проти.
Shalimar написав:семья они или нет?
Дивно. Тобто якщо чоловік в силу обставин змушений залишати свою сім'ю і вони не в змозі їхати всі разом, то це вже не сім'я?