Глобальні оголошення!

Стосунки із свекрухою

Re: Стосунки із свекрухою

Повідомлення олеся » 21 лютого 2012, 00:49

Ну то тобі повезло!!!!!
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Alisa » 21 лютого 2012, 09:03

Lusik написав:Але загалом я щаслива , що в мене такі хороші батьки і одні, і другі. І всі непорозуміння , які виникають це лише побутові речі,

Люсік, ти навпевно здивуєшся, але у всіх непорозуміння зі свекрухами - побутові речі.:)
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Lusik » 21 лютого 2012, 11:19

Люсік, ти навпевно здивуєшся, але у всіх непорозуміння зі свекрухами - побутові речі.:)

:lol: :lol:
Я мала на увазі , що це такі ситуації , які не викликають образ тривалих чи на все життя. Ми після цього спілкуємося як нічого не бувало.
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення олеся » 21 лютого 2012, 16:15

Lusik написав:Ми після цього спілкуємося як нічого не бувало.

Та я теж спілкуюся, але після того все починається по новому кругу...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення malyshka1612 » 12 серпня 2012, 16:09

ну я ще не заміжня, але стосунки з "свекрухою" почала будувати з нашого знайомства. спочатку все було супер-пупер, я була "донечкою". мені дякувати, що я "появилась" у їхнього сина і т.д. але одного разу в нас стався конфлікт. це мене дуже вивело. ми довгий час не говорили з нею, я не приходила в гості. коли мій хлопець почав прямо переходити з моєї сторони на сторону мами, то я написала на А4 список того, що в наших з "свекрухою" відносинах не так. Але список цей призначався суто для хлопця, а не для "свекрухи". Але сталося так, що він попав до неї в руки і скандал був огого. правда не між "свекрухою" і мною, а між нею і її сином. через деяких час побачивши шо вона на примирення йти не хоче, а мені то в її сім"ї жити (знаю що після весілля ми будемо жити разом) я вирішила йти миритись. купила тортик і квіти і пішла в бой. ми тоді дуже гарно поговорили, поплакали, посміялись, але головне ми зрозуміли одна одну. тепер все знову в порядку. правда не знаю, що мене чекає після весілля.....
malyshka1612 Офлайн

Повідомлення Nymydora » 12 серпня 2012, 19:09

веселе життя, малишка ))))
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Natalinda » 12 серпня 2012, 19:20

malyshka1612 - бажаю щоб після весілля було мінімум так як зараз. Ясно що постійно добре бути не може, та нехай би було добре по максимуму.

В нас останнім часом стосунки накаляються з моєї сторони, зачасто їздимо в гості))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Nymydora » 12 серпня 2012, 19:30

у мене стійке переконання, що родинна любов міцнішає з відстанню. Це стосується не тільки свекрухи і невістки, звичайно.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Shalimar » 12 серпня 2012, 22:11

Nymydora написав:у мене стійке переконання, що родинна любов міцнішає з відстанню. Це стосується не тільки свекрухи і невістки, звичайно.

да не только родинна! у каждого человека, у каждой семьи должно быть свое "пространство"
чем дальше живешь, чем больше занят - тем меньше возможности лишний раз пообщаться) вмешаться, "посоветовать"..
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення pan_kotskyy » 13 серпня 2012, 00:13

malyshka1612 написав:а мені то в її сім"ї жити (знаю що після весілля ми будемо жити разом) я вирішила йти миритись. купила тортик і квіти і пішла в бой. ми тоді дуже гарно поговорили, поплакали, посміялись, але головне ми зрозуміли одна одну. тепер все знову в порядку. правда не знаю, що мене чекає після весілля.....

поки не пізно, розглянула б можливості-варіанти окремого проживання для збереження таких же теплих дружніх відносин, які можна тортиком залагодити еслі-шо...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей