Глобальні оголошення!

Щасливий шлюб

Re: Щасливий шлюб.

Повідомлення Перлинка » 12 грудня 2012, 23:37

Shalimar написав:
Перлинка написав:так ,є

да врет он! ))))) хотя, конечно, смотря какой халат... ))) Но лучше все-таки беби-долл/ пеньюарчик)))))))

ти ходиш так при дитині?

До чого тут врьот чи не врьот -це не відповідь на якісь питання ,а особисті спостереження, відношення не міняється ні в кращу ні в гіршу сторону незалежно від того як я виглядаю.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mari » 12 грудня 2012, 23:41

Згідна,з Перлинкою, при чому тут пенюар до теми? Це хіба дуже індивідуальний досвід.
Можна подумати що все будується виключно на цілодобових ходіннях в пенюарах і т.і. і інтимних стосунках після такого?
Але щасливої сім"ї може і не бути аж ніяк.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення taranjka » 12 грудня 2012, 23:50

думаю Шалімар тут не те мала на увазі. жінка, яка вдома завжди гарно виглядає (не обовязково мегаспокусливо) завжди приємніша чоловіку. він може свідомо на це і не зважати, але це "десь там" відкладається.
це як з гарним обідом - якщо стіл сервірований, страви гарно подані - апетит кращий.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 13 грудня 2012, 00:03

Цікаво,якщо жінка захворіє ,то має попри все наносити зранку макіяж і одягати спокусливий халатик ?
Головне ні за що не допустити щоб коханий побачив не в формі,аби часом не розлюбив .
Мені не комфортно коли я повинна відповідати якимось стандартам навязаним сучасним суспільством ,якщо б для нього було принципово,то старалась би,але сумніваюсь що обрала б такого.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 13 грудня 2012, 00:59

Перлинка написав:Цікаво,якщо жінка захворіє ,то має попри все наносити зранку макіяж і одягати спокусливий халатик ?Головне ні за що не допустити щоб коханий побачив не в формі,аби часом не розлюбив .

не преувеличивай и не доводи до абсурда
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 13 грудня 2012, 01:07

чому абсурд?якщо ти сама кажеш що любить очима,а якщо хворіє не три дні,а місяцями ,або селянка що в полі працює і біля худоби порається,їй теж ніколи не знати що таке кохання?

Чоловік ,який любить очима ,любитиме доки є за що любити .Ти це знаєш і тому тобі страшно.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 13 грудня 2012, 01:10

аналогічно ,коли жінка любить чоловіка допоки в нього є гроші
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 13 грудня 2012, 02:41

я говорю о том, что лучше выглядеть хорошо, чем выглядеть плохо. лучше питаться здоровой пищей, а не полуфабрикатами... и т.д.
я никого не призываю рвать жопу на британский флаг, чтобы при любых обстоятельствах выглядеть на 100 баллов
я напоминаю о том, что мужчины - в большинстве своем - любят глазами
это не значит, что мужья любят жен исключительно за безупречную внешность, нет
но это также и не значит, что можно не обращать внимания на свой внешний вид и не заботиться о том, как ты выглядишь в быту, в домашней обстановке
Однозначно, я "за" содержание
Но "звук" должен совпадать с "видео"

Крч, Иринка правильно уловила мою мысль
Перлинка, Ты меня немного знаешь, и знаешь, что я далеко не поверхностный человек (ну а если не знаешь, то я сейчас Тебе об этом сообщаю))), но зачем-то тут все драматизируешь и опошляешь :pardon:
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Dribchuk » 13 грудня 2012, 10:20

Shalimar написав:Самый худший вариант - это безразличие.

от і я вважаю що поки є почуття і бажання щось міняти шлюб буде тривати, коли вже "наплювати" можна спокійно розходитися.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Dribchuk » 13 грудня 2012, 10:30

Щодо вигляду то я частково погоджуся з Шалімар і частково з Перлинкою. Хвора жінка - це одне, зрозуміло що хвора людина не буде звертати увагу на свій вигляд і чоловік якщо любить свою дружину то тим паче не стане на таке звертати увагу. Але всетаки більшість часу жінка здорова і тому можна принаймі не ходити цілий день в халаті. Тут мені подобається порада флай-леді - за їхніми правилами жінка повинна щоранку прокидатися, приводити себе в порядок і взуватися, тобто виглядати так ніби вона збирається кудись іти. (в мене особисто так не завжди виходить, особливо коли депресняк). З іншого боку - чоловік який завалив з перегаром і завоняними носками навряд чи теж викликає особливе захоплення в жінки і навряд чи жінці захочеться одягати пенюарчик для такого мужа))))))) Я все ж наполягаю що вимоги повинні ставитися не лише до жінок "яка має бути жінка щоб подобатися чоловікові", але і до чоловіків - якщо мені подобається мій чоловік я старатимуся бути привабливою і для нього.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн