Глобальні оголошення!

Шлюб по "зальоту"

Re: шлюб по "зальоту"

Повідомлення Liljondr » 06 березня 2011, 14:44

Lesya написав: Хочеться щастя - над цим треба працювати.

Золоті слова
Треба терпіти , прощати і любити не за щось, а не зважаючи на щось
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення Nymydora » 06 березня 2011, 15:01

Як на мене, то краще вже бути матір'ю-одиначкою, ніж насильно змушувати хлопця одружуватися. Одна справа, коли вагітність просто пришвидшила закономірний розвиток стосунків (як он у Марти чи Еней), а друга справа, коли коханням і не пахне, а випадковий секс під тиском оточення перетворюється у пародію на сім'ю. Принаймні, якби, не дай Боже, у мене так сталося, то я б родила без чоловіка. (добре, що у мене не було випадкових сексів :hhh: :hhh: :oops: )
А щодо вагітної у білому платті, якщо подумати - скільки відсотків дівчат виходять зараз заміж незайманими? Я не говорю про тих, в кого невпорядковане інтимне життя, але, мені задється, 80% подружніх пар мали інтимні стосунки до весілля.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Marta » 06 березня 2011, 16:02

Nymydora написав:Принаймні, якби, не дай Боже, у мене так сталося, то я б родила без чоловіка.

Підтримую. В житті може статися всяке, якби хлопець не хотів, чи я бачила б по ньому, що не хоче- чи не хотіла б я такого чоловіка для себе- родила б сама. Зараз за це не будуть плювати в обличчя.
Так само і за секс до шлюбу-ну як не крути, стримують себе тільки люди дуже релігійні. Я не кажу, що це добре, але так є.
Marta Офлайн

Повідомлення Alisa » 19 березня 2011, 15:14

Я позитивно ставлюся до зальотних шлюбів. Особливо, коли пара довго зустрічається , а чоловік до шлюбу все не готовий. Таких сам бог велів підштовхувати.
Востаннє редагувалось Alisa в 19 березня 2011, 18:17, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Marichka » 19 березня 2011, 15:33

Може для когось це пришвидшення стосунків,але,якщо кохання немає,не варто спішити з шлюбом
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Alisa » 19 березня 2011, 15:43

Marichka написав:Може для когось це пришвидшення стосунків,але,якщо кохання немає,не варто спішити з шлюбом

Я думаю, якщо люди зустрічаються 2, 3 і більше років, то щось між ними все ж таки є.
Навіть якщо несуперське кохання, а певна зручність - для сім*ї теж непогано.

Тим більше, якщо дівчина перегівняє всю молодість довготривалими, але безперспективними стосунками - вона ризикує лишитися коло розбитого корита.

Пришвидшити штамп в паспорті за умови довготривалих стосунків - стратегічно правильний крок :гуд: .
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення гра з вогнем » 19 березня 2011, 15:57

а чи поєднується стратегія з коханням? адже стратегія - чистий розрахунок, схоже на полування на чоловіка, і вполювавши теж потім можна також залишитися у розбитого корита, навіть звірі втікають з кліток, що ж говорити про людину?
шлюб має укладатися спільним рішенням, ідеально, щоб кожен партнер прийняв це рішення серцем, а не під тиском обставин
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Alisa » 19 березня 2011, 16:02

Гра, коли я дивлюся на незаміжніх старших дівчат, то там вже не до кохання. Там реальне полювання на чоловіка (при чому з метою дiтонародження).
То чи не краще підстрелити звіра, який вже давно пасеться на твоїй галявині ;-) ?
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Marichka » 19 березня 2011, 16:54

Аlisa,я вважаю,що старша дівчина може бути навпаки критичніша,вона "перебирає" більше,думає

розумом.Кризи,звичайно ж,бувають. І,як на мене,то вік дівчини тепер не грає суттєвої ролі.Це не зовсім по темі,лиш як

продовження діалогу.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення гра з вогнем » 19 березня 2011, 16:57

Alisa можливо й так. але варто завжди пам'ятати, що звір з тобою не зі своєї волі.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість