Ніколи не забуду. як красиво називає Камісії Софійку чоловік))) КАСТРУЛЬКА)))))))))) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Всьотаки, чоловіки вміють фантазувати :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
я чоловіка - котя. І він мене - котя або зая А ще я люблю казати - чоловіченьку, коханий. А малого - зайчик, зайченятко, зайченятонько, заєць, зайчатко, ну, ви зрозуміли :hhh: А ще - Денисятко, Денисяточко, Сятко, Денисик, Денисяка, хлопець, хлопченя, сонченя (від слова сонце)
Чоловік до малої: бублік, доня, Нікуся. Я до малої: Куся, доця, сонечко, зайчатко, клубнічка, кицуня, моя радість. Чоловік до мене: кицька. Я до чоловіка: киця, лапуся.
Постригли вчора Юрчика практично під нуль. Нині зранку тільки очі відкрив - зразу ж сміється. дивлюся на нього, а він як смайлик. круглий, лисий і зажмурений. Так він тепер і має нову клікуху - смайлик :D
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))